Battlefield Hardlinen salaiset latausanimaatiot ovat huvittavaa katsottavaa / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield Hardlinen salaiset latausanimaatiot ovat huvittavaa katsottavaa

8.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Kuluvalla viikolla avoimessa beetatestissä olleesta Battlefield Hardlinesta on löydetty jo ensimmäinen joukko salaisuuksia. Peliä aktiivisesti pelanneet räiskijät ovat yhteistuumin onnistuneet huomaamaan, että aina silloin tällöin pelihahmon ladatessa aseensa hahmon suorittama latausanimaatio saattaa näyttää tavanomaista humoristisemmalta.

Pelin animaatio-ohjaajana toimivan Tony Gialdinin mukaan pelaajien löytämät salaiset latausanimaatiot ovat erittäin harvinaisia ilmestyksiä pelissä. Niiden pitäisi olla nähtävissä vain, mikäli pelaaja lataa aseensa tämän lippaan ollessa täysin tyhjä, ja tuolloinkin mahdollisuus erikoislatauksen saantiin on noin 1/10 000. Gialdini ei uskonutkaan, että pelaajat pääsisivät salaisten latausten jäljille näinkin nopeasti.

Ohessa koosteena joukko videoita Hardlinen erilaisista salaisista latausanimaatioista. Osa niistä on paikoin jopa kohtalaisen maallisia ilmestyksiä, mutta löytyypä joukosta kuitenkin myös tapaus, jossa pelihahmo lataa aseensa telekineettisiä kykyjään käyttämällä.

Battlefield Hardlinen beetatestaus tulee päätökseensä tänään sunnuntaina. Electronic Artsin mukaan testaajia pelillä on viikon aikana ollut reilut viisi miljoonaa.

Peli julkaistaan virallisesti Euroopassa maaliskuun 19. päivä niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin myös pc:lle.

Lähde: Kotaku, Battlefield (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115

Aika läpän easter eggin ovat keksineet. Mitä seuraavaksi? Joka kymmenestuhannes melee isku selkään tapahtuu kuristamalla vihollinen kalkkarokäärmeellä?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Easter egginä tässä mutta joissain peleissä nuo on ihan peruskamaa nämä överiksi vedetyt latausanimaatiot. En ole täysin varma millaiset olivat Bulletstormissa mutta veikkaisin että siinä olisi ainakin vähän miehekkäämmät kuin mitä peruspeleissä. Parempia esimerkkejä en nyt nimeltä keksi mutta kyllähän noita on nähty. Ihan jees silti mutta aika harvoin noita näkee tuolla esiintymistiheydellä.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

"You have been disconnected from EA Online"

EA, haista vittu.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä DuskTillDawn

"You have been disconnected from EA Online"

EA, haista vittu.

Pelaa konsolilla niin ei tarvitse itkeä. Kerran olen lentänyt pelistä 13h beta pelailun aikana, kivaa on ollut.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus käyttäjältä gurgi

Lainaus käyttäjältä DuskTillDawn"You have been disconnected from EA Online"

EA, haista vittu.Pelaa konsolilla niin ei tarvitse itkeä. Kerran olen lentänyt pelistä 13h beta pelailun aikana, kivaa on ollut.

Itse olen pelannut PC:llä ja Xbox One:lla reilusti betaa kaikkia pelimuotoja. Yhtäkään pientäkään ongelmaa yhteydessä en ole huomannut pc:llä. Xboxilla pelit sujuivat muuten täydellisesti, mutta to-pe yöllä serverit olivat alhaalla kohtuu pitkään. Erityistä plussaa pitää antaa nopeasta peliin pääsystä. Aivan mahtavaa kun valitset pikapelin ja heti pääsee mäiskimään ilman turhia viiveitä.

Mitä uutiseen tulee, niin arvostan näitä pieniä hauskuuksia. Itse peli on yllättänyt kyllä todella positiivisesti.

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

ihan hienoja, mutta paskaan peliin