Battlefield Hardline julkaistaan virallisesti ensi viikolla, mutta jo nyt siitä on ehditty löytämään läjäpäin erilaisia salaisuuksia. Kerroimme aiemmin jo helmikuussa pelin beetaversiossa piilenneistä hupaisista latausanimaatioista, ja nyt peliin etukäteen käsiksi päässyt Youtube-käyttäjä Jackfrags on törmännyt varsin mielenkiintoiseen kulkuneuvoon: ajettavaan sohvaan.

The American Dreamiksi kutsutun sohvan voi nykyisten tietojen mukaan löytää Dust Bowl -kartasta, jossa sen voi mahdollisesti löytää useammastakin eri paikasta. Mukavuudenhaluisille kuskeille American Dream näyttäisi tarjoavan varsin nopean liikkumisvaihtoehdon, minkä ohella siitä löytyy tilaa vieläpä kaikkiaan neljälle pelaajalle. Omat aseet kannattaa kuitenkin ottaa kyytiin mukaan, sillä sohvaan ei ole pakattu mukaan mitään kättä pidempää.

Kuten amerikkalaiselta unelmalta sopii odottaa, on sohva helposti tuhottavissa, jos sen kanssa ei ole varovainen. Tarpeen vaatiessa sitä voi kuitenkin paikkailla perinteisin Battlefield-korjausmenetelmin, mitä kannattaakin tehdä, sillä sohva ei näytä ilmestyvän maailmaan enää uudelleen tuhoutumisen jälkeen.

Ohessa Jackfragsin video aiheesta.

Suomeen asti Battlefield Hardline saapuu virallisesti 19. maaliskuuta. Peliä on ollut mahdollista pelata jo nyt etukäteen noin kymmenen tunnin edestä, mikäli hallusta löytyy Xbox One ja EA Access -jäsenyys.

Lisää luettavaa