Seuraavasta Battlefieldista vuoti jo pelikuvaa – tällainen on EA:n uutuusräiskintä! / Uutiset / pelaaja.fi

Seuraavasta Battlefieldista vuoti jo pelikuvaa – tällainen on EA:n uutuusräiskintä!

28.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
17

Ensimmäinen pelikuvavideo tänään vahvistetusta Visceral Gamesin Battlefield Hardlinesta on vuotanut nettiin. Peräti seitsemän minuuttia kestänyt ja nyt jo ainakin YouTubesta vedetty pätkä antaa varsin laaja-alaisen katsauksen siihen, millaista poliisien ja rikollisten välinen sotaräiskintä tulee näillä näkymin olemaan.

Modernin Battlefieldin tapaan Hardline jakautuu sekä moninpeli- että yksinpeliosioon. Yksinpelissä pelaajat lähtevät taistelemaan rikollisuutta vastaan miamilaisena etsivänä, jonka seikkailu kerrotaan hyvin tv-sarjamaiseen malliin episodimaisella rakenteella ja cliffhangereilla varustettuna. Lupauksena myös on, että yksinpeli kestäisi kulutusta useamman pelikerran verran, kiitos laajojen kenttien ja parannellun tekoälyn.

Moninpelissä poliisien ja rikollisten välinen sota jatkuu ainakin neljässä erilaisessa muodossa. Heist heittää pelaajat keskelle pankkiryöstöä, Bloodmoneyssa osapuolet taistelevat suuren rahamäärän kuljettamisesta piilopaikkoihinsa, Rescuessa taistellaan panttivankien vapaudesta ja Hotwiressa ajetaan aseet paukkuen takaa-ajoissa.

Lainvalvontateeman mukaisesti myös pelin aseistus ja varustus on laitettu hieman tuoreempaan uskoon. Tämä näkyy esimerkiksi tainnuttimien, tarttumaköysien ja erilaisten skannerien mukanaolona, vaikka toki perusrynkynkin käsiinsä vielä saa.

Huomioida kannattaa, että nyt jo aktiivisten poistotoimenpiteiden kohteena olevaa pelikuvavideota ei alun alkaenkaan ole välttämättä tarkoitettu yleisön nähtäville, joten mahdollista on, että se myös sisältää yksityiskohtia, jotka eivät koske valmista tuotetta. Peliin itseensäkin viitataan videolla vielä koodinimellä ”Omaha”.

Battlefield Hardline on tarkoitus julkaista tänä syksynä. Lisää vankkoja yksityiskohtia on luvassa kesäkuun E3-messuilla.

Päivitys kello 23.35: Visceral Games on kertonut, että vuotaneessa videossa nähty materiaali on noin puoli vuotta vanhaa. Uudempaa matskua olisi tarjolla E3-messuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Miten nämä aina "vuotavat" nettiin juuri ennen E3-messuja, kysynpähän vain. Sattumaa, pah!

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi

Jos joku haluaa kattoa niin tästä löydät kyseisen videon

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

En nyt oikein ymmärrä mikä tästä pelistä tekee Battlefieldin.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Sefriol

En nyt oikein ymmärrä mikä tästä pelistä tekee Battlefieldin.

Katso tuo FatTepin linkkaama traileri ja jos vieläkään et ymmärrä, niin sitten on jo ymmärtämisessä vikaa. Näyttää kyllä ihan kivalta vaihtelulta 3:sen ja 4:sen ollessa perjaatteessa sama peli.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Heistejä ja hostage -tilanteita? Kelpaa

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Laitan toisenkin linkin jos FatTepin linkkaama video vedetään alas.
LINKKI

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi

Itellä tästä tuli lähinnä mieleen ihankun Battlefield ja Payday olis saanu lapsen. :D Todellakin battlefieldsarja kaipaa vähän piristystä. Voisin myös kuvitella että tähänkin tulee jotain lisäsisältöä niinkun Bäfäpeleihin yleensä tulee.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Näytti kyllä törkeen hyvältä! Tosin olisin silti kaikkein mieluiten ottanut toiseen maailmansotaan sijoittuvan Battlefieldin mieluummin. Ehkä seuraava DICEn Bäfä onkin sitten 1944 ;) Kyllä tämäkin kelpaa kun edes jotain muuta keksivät kuin sen ainaisen modernin sodankäynnin...

Käyttäjän HarmaaKaihi kuva
HarmaaKaihi

Battlefield peleihin en ole oikeastaan pahemmin koskenut kakkosen jälkeen, mutta tämä vaikuttaisi vaihteeksi astetta mielenkiintoisemmalta.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Ympäristö näytti ainakin mielenkiintoiselta vaihtelulta, mutta kunhan itse peli on hyvin OPTIMOITU!