Battlefield-kehittäjät pohtivat Early Accessia eheämpien pelien toivossa / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield-kehittäjät pohtivat Early Accessia eheämpien pelien toivossa

15.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

DICE ja Electronic Arts ovat pohtineet mahdollisuutta päästää pelaajia laajemmin käsiksi uusiin Battlefield-sarjan peleihin ennen niiden virallista julkaisua.

Asiasta on kertonut DICE-johtaja Karl Magnus Troedsson pelilehti Game Informerille. Troedsson on kuitenkin korostanut, että niin sanottu Early Access -toiminta kiinnostaisi häntä kuitenkin vain pelaajapalautteen takia, eikä niinkään mahdollisuutena puristaa pelaajilta rahaa jo ennen pelin virallista julkaisua.

– Me tuskin avaisimme pääsyä kaikille, mutta voisimme tehdä sen tietyillä maantieteellisillä alueilla tai ihmisten kanssa, jotka ostivat edellisen pelin. Kyllä, se on jotain mitä me harkitsemme, mutta emme liikentoimintamallina, vaan pyrkimyksenä luoda laadukkaita tuotteita, Troedsson selittää.

DICEn maine on ollut viimeisimpien kuukausien aikana kovilla, sillä viime vuoden lopulla julkaistua Battlefield 4:ää on jouduttu korjailemaan kiivaasti pitkin kuluvaakin vuotta. Yhtenä keinona taistella ongelmia vastaan DICE ja EA lanseerasivat toukokuussa uuden Community Test Environment -ohjelman, joka mahdollistaa Battlefield 4 -päivitysten testauksen faneilla ennen niiden virallista julkaisua. Kenties tämä luo jo pohjaa laajemmille keinoille testailla DICEn tulevia kokkauksia?

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Valehtelematta ensimmäinen ajatus otsikon perusteella: : "Meidät pelit(BF4) on ollu niin bugisia julkasussa ettei enää kehata myydä niitä v1 nimellä..."

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Tämäkin ongelma poistuisi, jos EA antaisi DICE:lle enemmän aikaa pelien kehittämiseen, eikä edes yrittäisi kiirehtiä julkaisupäivien kanssa. Mikäli kumminkin Early Accessiin sortuvat, niin toivottavasti tekevät sen oikeasti käyttäjäpalautteen takia, kuten tuo uutisen herra tuossa maalailikin, eivätkä dollarin kuvat silmissä. Toivottavasti myös pitävät sen suljettuna, sillä kaikille avoin Early Access tarkoittaa vain ongelmia.

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1
Lainaus käyttäjältä Joku Sankari

Valehtelematta ensimmäinen ajatus otsikon perusteella: : "Meidät pelit(BF4) on ollu niin bugisia julkasussa ettei enää kehata myydä niitä v1 nimellä..."

Tätä itsekin ajattelin. Bf4:llähän he ovat jo hyvin todistaneet AAA-early accessin suosion.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes
Lainaus

Battlefield-kehittäjät pohtivat Early Accessia eheämpien pelien toivossa.

Niin kun, pelin voi jättää sinne beta nimikkeen alle ja sanoa, että ei olla vielä valmiita ja jatkaa samaa meininkiä hamaan tulevaisuuteen.

Plus voi myydä keskeneräistä peliä (todennäköisesti täydellä hinnalla) ilman vastuuta. Vaikka tekeehän EA/Dice jo nyt niin.

Käyttäjän Shinixish kuva
Shinixish

eikö nää niite viimeisimmät pelit ookkaa ollu early acces josta ihmiset pulittanu 60 - 100 euroa ( BF4 + Premium )