Battlefield-konkari paljasti Metal: Hellsingerin – heviräiskintä mesoaa vielä nykylaitteilla, PS5:llä sekä Xbox Series X:llä

Rytmiräiskintä on nyt kuuminta hottia.

10.6.2020 21:15

Räiskiminen ja rytmipelaaminen tuntuvat sopivan pelinkehittäjien mielestä hyvin yhteen, sillä jälleen yksi lajityyppejä yhdistelevä teos on saanut julkistuksensa. Uusin tapaus kantaa nimeä Metal: Hellsinger ja sitä kehittää Battlefield 3:n, Bad Company 2:n ja Payday 2:n vanha suunnittelijahahmo David Goldfarb yhdessä tämän The Outsiders -pelitalon kanssa.

Metal: Hellsingersissa suunnataan tietysti räiskimään manalan syövereihin, jossa ohjaksiin saadaan kostonjanoinen puolidemoni. Aivan summittain toimintaan ei kuitenkaan sukelleta, vaan pelaajan aseet ovat voimakkaimmillaan, kun niillä räiskitään taustalla raikaavan metallimusiikin tahtiin. Musiikki on tehty varta vasten peliä varten, mutta niitä varten laulamaan on pestattu sellaisia musiikkialan nimiä kuin Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Björn Strid (Soilwork) ja Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

Metal Hellsinger tuodaan Playstation 5:lle, Xbox Series X:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle vuoden 2021 aikana. Mikäli rytmiräiskintä kiinnostaa laajemmin, kannatta muistiin laittaa myös sellaiset kehitteillä olevat nimikkeet kuin BPM: Bullet Per Minute sekä Gun Jam.

Lisää luettavaa