Battlefield-pelisarja saattaa kääntyä tulevaisuudessa vielä omaksi televisiosarjakseen. Hanketta ovat parhaillaan ajamassa eteenpäin tuotantoyhtiöt Paramount Television sekä Anonymous Content, ja sitä on tuottamassa yhdessä Anonymous Contentin Ashley Zaltanin kanssa hiljattain Spotlight-leffasta parhaan elokuvan Oscar-palkinnon saanut Michael Sugar.

– Paramount TV etsii aktiivisesti kaikista mahdollisista sektoreista fiksua sisältöä, joka resonoi yleisön kanssa ja voi kääntyy mukaansatempaavaksi ohjelmistotarjonnaksi. EA:n Battlefield-sarjalla on erittäin dynaaminen tarinankerronta ja lojaali fanikunta, mikä mahdollistaa tämän jännittävän ja uunikin nimikkeen tuomisen myös televisioon, Paramount TV:n johtaja Amy Powell kertoo.

Battlefield-televisioprojekti on vielä varhaihessa vaiheessa ja näin ollen sen mahdollisesta suunnasta ei ole annettu minkäänlaisia tietoja. Projekti on Paramount TV:lle ja Anonymous Contentille ensimmäinen videopeliaiheinen televisio-ohjelmahanke. Anonymous Contentin viimeisimpiä maineekkaampia televisioprojekteja ovat olleet esimerkiksi Mr. Robot ja True Detective.

Lähde: DICE

Lisää luettavaa