Battlefield Premium palaa Battlefield Hardlinessa – luvassa karttapaketteja ja etuja

Battlefield Hardline ei jää ilman omaa Battlefield Premium -ohjelmaansa. Luvassa on jälleen muun muassa kourallinen karttapaketteja ja pienempiä etuja 50 eurolla.

2.3.2015 18:01

Electronic Arts on julkistanut Battlefield Hardlinelle oman Battlefield Premium -ohjelmansa. Kuten aiemmin Battlefield 4:n ja Battlefield 3:n kanssa, tulevat Battlefield Premium -jäsenyyden hankkijat saamaan joukon erilaisia etuja Hardlinen pelaamista varten.

Merkittävimmän osan Premiumin eduista muodostavat jälleen moninpeliä varten suunnitellut karttapaketit. Suunnitelmissa EA:lla on julkaista Hardlineen kaikkiaan neljä karttapakettia, joista ensimmäinen nähdään vuoden 2015 kesällä ja viimeinen ensi vuoden alussa. Premium-jäsenet ovat pääsemässä jälleen kerran uuteen sisältöön käsiksi kaksi viikkoa muuta maailmaa aikaisemmin.

Karttapakettien nimet julkaisuajankohtineen näyttävät tarkalleen seuraavalta:

  • Kesä 2015: Criminal Activity
  • Kesä 2015: Robbery
  • Syksy 2015: Getaway
  • Talvi 2016: Betrayal

 

Muihin Premiumin etuihin lukeutuvat muun muassa Premium-jäsenille yksityiset tuplakokemusviikonloput ja mahdollisuus päästä palvelinjonoissa peruspelaajien ohi. Myös erilaisia ylimääräisiä varusteita tarjotaan Premium-pelaajille 12 Battlepackin ja jonkinlaisia pelillisiä erikoisominaisuuksia sisältävien naamioiden muodossa. Myös jonkinlainen mahdollisuus muokata aseidensa ulkoasua kuuluu osaksi Premium-jäsenyyttä.

Battlefield Premium tulee Battlefield Hardlinen osalta maksamaan noin 50 euroa.

Battlefield Hardline julkaistaan Euroopassa 19. maaliskuuta.

Lähde: Electronic Arts

Lisää luettavaa