Battlefield-studio DICE LA sai uuden identiteetin – täysin uusi suurpeli työn alla / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield-studio DICE LA sai uuden identiteetin – täysin uusi suurpeli työn alla

8.07.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Battlefield-studio DICE LA sai uuden identiteetin – täysin uusi suurpeli työn alle

Battlefield-sarjaa työstävän DICE-studion Los Angelesin haarakonttori tunnetaan tästä eteenpäin nimellä Ripple Effect Studios. Uuden nimen saanut studio viimeistelee parhaillaan kehitysrooliaan Battlefield 2042:n verkkopalvelukomponenttien parissa, jonka jälkeen sen huomio siirtyy jo alkutekijöissään olevaan täysin uuteen peliin.

DICE:n vuonna 2013 perustetun apustudion johdossa jatkaa viime vuoden tammikuussa rooliin siirtynyt Vince Zampella, joka toimii yhä myös Respawn Entertainmentin johtohahmona. Jo tuolloin hän vihjaili, että DICE LA tulisi muodostamaan lähitulevaisuudessa oman identiteettinsä ja irtaantumaan DICE:n Tukholman päästudiosta.

– Olemme ylpeitä työstämme DICE LA:na ja DICE-tiimi on aina osa perimäämme. Viimeisen kahdeksan vuoden aikana olemme kuitenkin muodostaneet oman työkulttuurimme ja tapamme tehdä asioita. Katsomme innolla tulevaisuuteen, laajennamme tiimiä ja muodostamme oman identiteetimme, kuvailee myös studion toimitusjohtaja Christian Grass virallisessa tiedotteessa.

Ilmoituksen myötä Ripple Effect Studios hakeekin parhaillaan uusia työntekijöitä niin uusille Los Angelesin toimitiloilleen kuin etätyörooleihinkin.

Lähde: Ripple Effect Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.