Battlefield V:n uusi sisältökausi on käsillä. Ensi viikon puolella lokakuun 31. päivä pelissä käynnistyy nimeä War in the Pacific kantava luku, jolla suunnaksi otetaan Tyynimeri.

Uuden sotatoimialueen siivittämänä Battlefield V:n sodankäyntiin liittyvät mukaan tietysti Yhdysvallat ja Japani, jotka lähtevät taistelemaan ensin kartoissa Iwo Jima ja Pacific Storm. Jälkimmäinen on osin Battlefield 4:n Paracel Stormin innoittama saaristotaistelu, ja siinä myrsky voi yllättää kesken yhteenottojen. Iwo Jima pohjautuu osin vuorostaan alkuperäisestä Battlefieldista tuttuun samaa nimeä kantavaan karttaan ja tarjoaa sotimista siis laajalla ranta-alueelle ja tiiviillä tunneleilla varustetulla saarella.

Todellinen legenda seuraa myöhemmin vielä joulukuussa perässä. Kyseessä on Battlefield 1942:n demossa asti debyyttinsä tehnyt Wake Island, joka palaa Battlefield V:ssä vanhan tutun hevosenkenkää muistuttavan rakenteensa kanssa ja haastaa ottamaan haltuun niin maan, meren kuin ilman.

Uudet osapuolet lisäävät Battlefield V:een yhtälailla tuoreita varusteita, kuten kartoista löydettävissä olevan katanan, ja lisää ajoneuvoja. Lisää kausittaisia palkintoja päästään yhtälailla metsästämään esimerkiksi viikottaisilla haasteilla.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Lisää luettavaa