Battlefield V ei hylkää yksinpeliä / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield V ei hylkää yksinpeliä

10.05.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Seuraava Battlefield-peli ei hylkää yksinpelitilaa, EA on vahvistanut.

EA-pomo Andrew Wilson on kertonut sijoittajille suunnatussa esityksessään tulevan Battlefield-pelin sisältävän sekä ison mittakaavan moninpeliosion että yksinpelin. Wilson ei paljastanut tarkempia yksityiskohtia seuraavan Battlefieldin yksinpelikampanjan sisällöstä. Hän kuitenkin puhui esityksessään yksinpelitarinoista, mikä voi viitata Battlefield 1:n tapaiseen yksinpeliin, joka koostui useasta eri henkilön näkökulmasta pelatusta tarinajaksosta.

Syksyllä ilmestyvän Battlefieldin teemaa ei ole vielä vahvistettu. Vuodot ovat kuitenkin kertoneet Battlefield V:ksi nimetyn pelin sijoittuvan toiseen maailmansotaan. Kehittäjä DICEn on lisäksi kerrottu kehittävän omaa battle royale -pelitilaansa suosittujen Fortniten ja PlayerUnknown's Battlegroundsin hengessä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Lisää vain sitä samanlaista kamaa mitä Battlefield 1:ssä. Toimivat oikein hyvin ja olisin jo ykköseen ottanut niitä lisää jos olisivat tarjonneet.

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Harmi.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Turhaa ajantuhlausta pistäisivät vaan kaikki paukut moninpeliin, eikä mihinkään keskinkertaiseen tutoriaaliin. Nelosen yksinpeli on ainut jonka joutui läpäisemään, jotta sai 4 vai 3 asetta moninpeliin auki oli aika pakkopullaa. Noh toivottavasti voi jättää taas pelaamatta, niin kuin hardlinen ja bf1 kohdalla.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Battlefield kaksi tulossa?
Toivottavasti eivät pasko vielä lisää seinille pelin nimien kanssa.

Käyttäjän PlayStationPlayer kuva
PlayStationPlayer

Olen välillä ostanu jonkun codin tai bf yksinpelin takia mutta on ne surkeita kun vaan tutoriaalia onlineen ja älyttömän korkeat hinnat 1-3h takia...

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus rautahuilu

Battlefield kaksi tulossa?
Toivottavasti eivät pasko vielä lisää seinille pelin nimien kanssa.

Muuten hyvä, mutta sen niminen Battlefield on jo ja viime pelin nimi on myöskin täysin looginen(ja saman nimistä peliä ei ole), vaikka tuntuukin aiheuttavan edelleen hämmennystä simppeleiden mielten keskuudessa.