Battlefield V -kehittäjä bannattiin Call of Duty: Black Ops 4:stä / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield V -kehittäjä bannattiin Call of Duty: Black Ops 4:stä

25.10.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Activisionin suosittu Call of Duty: Black Ops 4 on maistunut myös kilpailevan Battlefield-pelisarjan kehittäjälle.

Battlefield V:n parissa pelisuunnittelijana työskentelevä entinen kilpapelaaja Florian Le Bihan kertoi Twitterissä saaneensa yllättäen pelikiellon Call of Duty: Black Ops 4:ään. Le Bihanin julkaisema kuvakaappaus ei sisältänyt pelikiellon syytä. Bannin syyksi spekuloitiin Le Bihanin pelitaitoja, joista hän julkaisi näytteeksi vaikuttavan koostevideon myöhemmässä twiitissään:

Bannitarinalla on kuitenkin varsin onnellinen loppu. Le Bihan kertoi Twitter-tilillään pääsevänsä jälleen Call of Duty: Black Ops 4:n pariin Treyarchin päätettyä hänen pelikieltonsa.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Codia en pelaa, mutta saattaisi kyllä pelimoti mennä tuota vastaan 😅

Käyttäjän menu kuva
menu

1 shot aseita niin mikäs ihme tuo on jos kerta on vain tarkka tähtäileen

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill
Lainaus menu

1 shot aseita niin mikäs ihme tuo on jos kerta on vain tarkka tähtäileen

joo kattelin kans,että aikalailla oneshot killejä kaveri pistää. Tuskin olivat kaikki heduja. Refleksit kyllä ihan kovat ja itteeni vituttaa pelaa jo ihan perusjonneja vastaan. Tollasta vastaan aika äkkiä ragequitti. Tosin itellä pcllä aika vähän monipelitunteja verrattuna mitä pleikalla oon noita mp pelejä pelannu.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus kokkobill

[quote="menu"]1 shot aseita niin mikäs ihme tuo on jos kerta on vain tarkka tähtäileen[/quote]joo kattelin kans,että aikalailla oneshot killejä kaveri pistää. Tuskin olivat kaikki heduja. Refleksit kyllä ihan kovat ja itteeni vituttaa pelaa jo ihan perusjonneja vastaan. Tollasta vastaan aika äkkiä ragequitti. Tosin itellä pcllä aika vähän monipelitunteja verrattuna mitä pleikalla oon noita mp pelejä pelannu.

Mitä peliä nyt noin 50h pelannut niin aika isohkot hitboxit löytyy pään seutuvilta. Lisäksi jos tuosta revolverista puhutaan, niin kyseiseen aseeseen on saatavilla "Operatord mod" joka tekee siitä kerralla tappavan päähän.

PC:llä tällä hetkellä aika järkyttävä meta mitä ihmiset pelaavat, lisäksi ihmetyttää miksi konsoleilla ja PC:llä on erilainen balanssi aseiden suhteen.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Ei mikään mahdoton. Kun opettelet kartan ulkoa niin tiedät tasan mistä kohtaa vihulainen nostaa yleisimmin päänsä. Mutta teepä sama pädillä 😁

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus laurihon

Ei mikään mahdoton. Kun opettelet kartan ulkoa niin tiedät tasan mistä kohtaa vihulainen nostaa yleisimmin päänsä. Mutta teepä sama pädillä 😁

Youtube on täynnä COD-videoita, jossa sama tehdään ohjaimella.

Nostoja