Battlefield-veteraanien hirviöpeli Darkborn ajettiin jäihin

Darkborn jää pimentoon The Outsiders -studion keskittyessä toiseen projektiinsa.

30.4.2020 20:54

Neljä vuotta työn alla ollut hirviöseikkailu Darkborn on laitettu kehityksensä osalta jäihin.

Pelin takana on ollut tuoreehko ruotsalaisstudio The Outsiders, jossa sen kehitystä on vetänyt niin Battlefield 3:n, Bad Companyn kuin The Payday 2:n suunnittelijana aikoinaan tunnettu David Goldfarb. Toinen DICE-veteraani Ben Cousins auttoi myös studion pystyttämisessä.

Kehittäjät eivät kerro selvää syytä keskeytykselle. Studion julkaisema tiedote antaa silti ymmärtää, että projekti on jo pidemmän aikaa ollut hankalassa tilassa ja että olosuhteet ovat pakottaneet jättämään sen ainakin toistaiseksi taakse.

– Kovista jatkopyrkimyksistämme huolimatta olemme joutuneet tekemään vaikean päätöksen keskeyttää tämän projektin kehityksen. Kenties jonain päivänä palaamme vielä sen pariin, The Outsidersin tiedotteessa kerrotaan.

Darkbornista saatiin isompi pelikuvavideo hieman reilu vuosi sitten. Peli tunnettiin alkujaan nimellä Project Wight.

Parhaillaan The Outsiders siirtääkin keksittymisensä parhaillaan toiseen projektiinsa, josta ei olla kuitenkaan kuultu vielä mitään konkreettista. Ympäripyöreästi kehittäjät ovat vasta summanneet, että tulossa on jotain uutta, ”mahtavaa” ja sellaista, jota studion työntekijät todella rakastavat.

Lähde: The Outsiders (Twitter)

Lisää luettavaa