Battlefield V:n battle royale -tila Firestorm on aivan nurkan takana – esimakua tarjolla trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield V:n battle royale -tila Firestorm on aivan nurkan takana – esimakua tarjolla trailerilla

14.03.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10
Battlefield V battle royale

Electronic Arts on vahvistanut, ettei Battlefield V:n kaivattua battle royale -tilaa tarvitse enää odotella pitkään. Firestorm-nimeä kantava 64 pelaajan pelimuoto saapuu kaikille pelin omistajille maanantaina 25. maaliskuuta.

Firestormissa astutaan Battlefield-sarjan kaikkien aikojen suurimmalle pelikartalle, joka kulkee nimellä Halvoy. Myös lumisia vuoristoja sisältävään maastoon luvataan runsaasti vaihtelua, sillä kartalla päästään taistelemaan niin maalla, merelllä kuin ilmassakin. Toimintaan voi loikata sekaan joko yksin tai ryhmän kanssa, ja mikä tärkeintä, Firestormissa päästään ajelemaan traktorilla.

Maaliskuun 25. päivä saapuvan Firestorm-tilan trailerin voi katsoa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa

Reilu viikko enää! :)

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus Eripsa

Reilu viikko enää! :)

Veikkaan ettei ole ihan vielä silloin pelikuntoinen Dicen nykymenon tuntien

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus gurgi

[quote="Eripsa"]Reilu viikko enää! :)[/quote]Veikkaan ettei ole ihan vielä silloin pelikuntoinen Dicen nykymenon tuntien

DICE ei tee tätä..

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Tulipalo onkin paljon uskottavampi pelialueen pienentäjä kuin mitkä lie voimakentät. Hauska traileri.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus Gta IV

[quote="gurgi"][quote="Eripsa"]Reilu viikko enää! :)[/quote]Veikkaan ettei ole ihan vielä silloin pelikuntoinen Dicen nykymenon tuntien[/quote]
DICE ei tee tätä..

Eiku niinhän se olikin olin ihan unohtanut sen. Toivottavaati se ulkoistus osoittautuu paremmaksi ratkaisuksi mitä sellaiset yleensä on.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Traileri oli ainakin loistava! Battlefield on myöskin perustoiminnaltaan itselleni se helpoiten omaksuttavin, joten olisi kyllä loistavaa päästä testailemaan. En taida kuitenkaan Firestormin takia peliä ostaa. Pitää hankkia sitten jos kaverit pelistä on kiinnostuneita ja jos ei, niin yksinpeliosuuksien takia sitten alesta.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Ihan hyvä traileri. Tosin kaikki BF V hommat tähän asti ollu aika kädenlämpöistä paskaa ja en yhtään enempää odota tältäkään. Games as a service voi kyllä haistaa persettä, maksan ennemmin sen huntin premiumista ja saan pitkin vuotta järkevää sisältöä entä ammun ritsalla B lipulla (vain hyökätessä) Kekeä päähän 400 kertaa että saan violetit housut (mutta vain tiistaisin). Ja ei, minun ei ole pakko B lipulla metsästää (vain hyökätessä) niitä ritsa headshotteja mutta teen sitä silti koska peli on nii uskomattoman paskatasoinen sisällöltään että joku hieno ja cooli tides of war koittaa tämmöstä myydä uutena sisältönä joka muuttuu ja kehittyy koko ajan. Mie oon aikunen mies, en vittu välttämättä kerkeä tiistaisin lähteä suorittaan jotaki maailman tylsintä ja paskinta assignmenttia että saa uuden pyssyn tai violetit housut tms.

Toivon että tää firestorm on todella hyvä, mutta mie perkele haluan hyvän Conquestin. Sen takia Battlefieldejä pelataan. Ihan yhtään kellään ei kiinnosta war storiesit tai vittu jotku neverheard taistelut. Se nyrkkirysy siellä lumisella kukkulalla? Aerodrome? Ne surkeat maatilapaskat? What the fuck, where is the truth paskimmat mapit ihan ikinä mistään battlefieldistä. Missä wake island, missä normandia, missä Stalingrad, missä eeppiset kuuluisat taistelut? EAn games as service on epäonnistunut todella lujaa ja toivon että haudataan samantien ja unohdetaan moiset hömpötykset. Onneks on Squad, Arma modeineen ja insurgencyt koska oisin ilman niitä todella surullinen kuinka uskomattoman paskassa kunnossa oma suosikkisarja on ja taitaa olla vimppa BF peli itselle. Ja vittu tietää jo valmiiksi mitä oppitunteja EA/DICE ottaa tästäki farssista. "Ulisevat kellarissa asuvat läskit sabotoi pelin naisten takia." Niitä ulisevia kellarissa asuvia läskejä on joku 5% pelaajabasesta, ne vetää ringissä toisiltaan hanskaan siellä kellarissa, tekee youtube videoita kolmelle seuraajalleen ja pelaa Bayonettaa ja kuvittelee että edustavat jotaki isoaki ryhmää. Eivät edusta. Tehkää parempi Battlefield peli, meikä ei jaksa enää.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus kribmeister

Missä wake island, missä normandia, missä Stalingrad, missä eeppiset kuuluisat taistelut?

Kaikissa muissa peleissä, jotka sijoittuvat toiseen maailmansotaan. Arvostukseni BFV:tä kohtaan ei ole yleisesti korkealla, mutta se on tosi hienoa että on lähdetty tutkimaan vähemmän loppuunkaluttuja taistelutantereita.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus Refloni

[quote="kribmeister"]Missä wake island, missä normandia, missä Stalingrad, missä eeppiset kuuluisat taistelut?[/quote]
Kaikissa muissa peleissä, jotka sijoittuvat toiseen maailmansotaan. Arvostukseni BFV:tä kohtaan ei ole yleisesti korkealla, mutta se on tosi hienoa että on lähdetty tutkimaan vähemmän loppuunkaluttuja taistelutantereita.

Joo eipä siinä mitään jos nämä BF Vssa esitetyt mestat ois hienoja. Muttako ne ei ole. Ajatuksena hyvä, toteutus paska. Otan millon tahansa loppuun kolutun ja kuluneen Normandian tai klassisen wake islandin entä jonku tasasen pellon kreikassa missä on lintubongaustorni keskellä. Eikä mitään muuta. Tätä uraa uurtavaa uusien taisteluiden esittämistapaa mukailee melkeen kaikki mapit.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Jotenkin itsellä ei napannut edes kyseisen pelin Open Beta, tuntuma aseisiin ja tähtääminen tuntui jotenkin löysältä ja muutenkin meno oli liian kaaottista verrattuna edellisiin Battlefieldeihin (poislukien BF1).
Respawnilla sen sijaan osataan toteuttaa ampumismekaniikat veitsenterävästi ja siksi pelaan mielummin ilmaista Apex Legendsiä kuin täysihintaista ja silti keskeneräiseltä tuntuvaa BFV:tä.

Nostoja