Battlefield V:n ensimmäinen moninpelitraileri on tässä – battle royale vahvistettu mukaan / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield V:n ensimmäinen moninpelitraileri on tässä – battle royale vahvistettu mukaan

9.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Electronic Arts ja DICE ovat julkaisseet ensimmäisen moninpelitrailerin Battlefield V:stä.

EA Play -tapahtuman yhteydessä paljastettu video on vielä hyvinkin tyylitelty, mutta siitä on nähtävillä silti muutamia moninpelin saamia hienovaraisempia uudistuksia. Näitä ovat niin hiottu ympäristöjen tuhoutuvuus, mahdollisuus käyttää ikkunoita aiempaa monipuolisemmin, kyky siirrellä pelimaailmassa olevia isompia tykkejä sekä tietysti rakentelu.

Vilaus pelin Norjaan sijoittuvasta yksinpelitehtävästä näyttäisi sekin olevan tarjolla aivan videon lopussa. Lisää siitä on nähtävissä sunnuntaina Microsoftin E3-lehdistötilaisuudessa.

EA Playn yhteydessä EA ja DICE vahvistivat lisäksi, että battle royale on tosiaan tulossa vielä osaksi Battlefield V:tä. Tilaa ei esitelty vielä tarkemmin, mutta sen luvataan sisältävän Battlefieldille tuttuja elementtejä aina tuhovoimasta ajoneuvoihin ja tiimityöskentelyyn.

Lisätietoja tilasta on luvattu myöhemmin tänä vuonna.

Battlefield V julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 19. lokakuuta.

Päivitys: Uutisen perään lisätty myös tuore yksinpelitraileri, joka nähtiin Microsoftin E3-lehdistötilaisuudessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Yleisö rupes buuaamaan kun ne sanoi "royale". Nauroin makeasti.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Mistäköhän johtuu naisten vähäinen märä "autentisessa ajan kuvassa"?
Varmaan ottaneet opiksi edellisen trailerin saamasta huomiosta ja historiallisen tarkkuuden kyseen alaistamisesta.

Jostain nappasin tiedon että jenkki armeijassa taistelussa kaatuneiden naisten määrä jenkkiarmeijassa oli 12 wikipediasta napatusta 131,028,000 määrästä eli ei edes promillea.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus rautahuilu

Mistäköhän johtuu naisten vähäinen märä "autentisessa ajan kuvassa"?
Varmaan ottaneet opiksi edellisen trailerin saamasta huomiosta ja historiallisen tarkkuuden kyseen alaistamisesta.

Bongasin uudesta videosta ainakin enemmän naishahmoja kuin alkuperäisestä julkistustrailerista, joten kieltämättä suunta näyttää olevan paranemaan päin :)

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Mielummin bf royale, codin vastaava.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

#Notmybattlefield höpötys jää taas sellasten omassa kuplassa elävien ahdasmielisten nörttien hommaksi ku tää rikkoo kaikki myyntienkat. Pelaan day1 jonaki saatanan vihasena naiskommandona ja spämmään tota kyykkyslaidia aivan helvetisti, koska se tulee oleen buginen julkasussa ja tekee susta kahdeksi sekunniksi kuolemattoman ja ne taistelut on aivan pöljän näköisiä ku kaikki spämmää sitä samaa moovia. Sitte se KK pesäkkeiden rakentelu tulee kans olemaan bugista ku perkele, kaikki itkee. Mutta tämä kaikki on vaan EAn kavala juoni että lähtee huomio siitä tärkeimmästä pois: naisia toisessa maailmansodassa. Hyi helevetti miten me nyt pärjätään? No ei mitenkään, meikällä ois ainaki peräsuoli nyrjähtäny jos Counter strike 1.6:ssa ois ollu naisia. Miten ne vois asetta edes pitää patahanskat kädessä? En ymmärrä. Lopun alkua tämmönen, on eeuuta ja veeuuta ja nää kännykätki että tuota...

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Onpa tylsän näköistä. Yllätyn suuresti, jos tämä ylittää edellisen pelin myynnit. Tuokaa moderni sodankäynti takaisin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus kribmeister

#Notmybattlefield höpötys jää taas sellasten omassa kuplassa elävien ahdasmielisten nörttien hommaksi

Sitä sanotaan mielipiteeksi. Sillä ei ole mitään tekemistä minkään kuplan kanssa. Yksi lysti mitä ennätyksiä tulee rikkomaan, onneksi minun ei tarvitse sitä ostaa. Taidat olla yksi niistä ahdasmielisimmistä pässeistä ja piilovittuilijoista tällä foorumilla. Saisi nuo modet alkaa siistimään sunkin viestejä jo pikkuhiljaa.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Battlefield 1:n kanssa tuli tehtyä suuren luokan moka, kun tilasin ennakkoon hyvissä ajoin ja ostin vielä premium-passeja myöden härpäkkeet ja herkut. Noh, nyt on viisastuttu ja osaa tämän miinan kiertää jatkossa helvetin kaukaa.

Nostoja