Battlefield V:n tälle päivälle tarkoitettu Tides of War -avaus myöhästyy – ensimmäisestä lisätarinasta uusi traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield V:n tälle päivälle tarkoitettu Tides of War -avaus myöhästyy – ensimmäisestä lisätarinasta uusi traileri

4.12.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
11

DICE on joutunut siirtämään tälle päivälle tarkoitetun Battlefield V:n ilmaisen Tides of War -kampanjan avauksen tuonnemmaksi odottamattoman ongelman takia.

Yhtiö ilmoitti Twitter-tilillään kohdanneensa ongelman viime hetkellä ja joutuneensa siirtämään julkaisua tuonnemmaksi. Studio ei halunnut tuoda peliin uusia mahdollisia ongelmia, eivätkä tekijät usko, että viivästys jää pitkäksi.

Tides of Warin ensimmäinen laajennus, Chapter 1: Overture, lisää peliin uuden moninpelikentän. Vuoden 1940 Belgiaan sijoittuva Panzerstorm keskittyy nimensä mukaisesti tankkien väliseen taisteluun, ja studion mukaan vastakkain on parhaimmillaan peräti 17 ajoneuvoa yhdellä kertaa.

Moninpelattavan lisäksi Overture jatkaa War Stories -yksinpelitarinoita uudella kampanjalla, saksalaissotilaaseen keskittyvällä The Last Tigerilla, jossa päähenkilö taistelee sodan viime hetkien epätoivoista taistelua ja kyseenalaistaa oman aatteensa. Kampanjasta saatiin myös nähtäväksi uusi traileri.

Lopuksi laajennuksen mukana julkaistaan Practise Range -harjoittelutila, jossa pelaajat voivat opetella aseiden ja ajoneuvojen perusteita, sekä liudan uusia kosmeettisia esineitä sekä ajoneuvojen kustomoinnin.

Battlefield V on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: DICE

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Uteliaisuudesta ostin pelin ja todella ristiriitaset fiilikset. Ykkönen oli mielestäni sarjan paskin peli ja pelkäsin että tää ois samanlainen. Äijän liikkeet ja gunplay on aivan perkeleen hyvän tuntosta, mutta toisaalta ykkösestä tutut sysipaskat menut ja vieläkin idioottimaisempaan suuntaan viety aseiden kustomointi on aivan käsittämätön ratkasu. Oon 100% varma että näiden UI suunnittelija on ruotsalaisille ominaiseen tapaan jonku toimarin tai ison pampun siskonpoika ja kukaan ei uskalla antaa asiallista kritiikkiä niistä.

Kartat kahta lukuunottamatta paskaa jotka unohtaa heti. Pelissä on potentiaalia olla parhaita ellei paras Battlefield mutta tällä hetkellä tuntuu vielä todella kädenlämpöiseltä, toivottavasti DICE vetää päänsä perseestä ja saa tästä sen pelin minkä tän tarvii olla.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu
Lainaus kribmeister

Kartat kahta lukuunottamatta paskaa jotka unohtaa heti. Pelissä on potentiaalia olla parhaita ellei paras Battlefield mutta tällä hetkellä tuntuu vielä todella kädenlämpöiseltä

Ei tarvitse huolehtia peli on jo nyt yksi muistettavimmista battlefieldeistä. Ehkä battlefront ja battlefield tullaan lopulta muistamaan EAn ETnä

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Unohdin, että tähän tulee erikseen osa noista yksinpeliosioista. Ärsyttävä tapa. Ehkä siirrän tämän hankintaa siihen, että jos saavat kaiken yhdelle levylle. Ainakin ne yksinpeliosiot. Tärkein syy ostaa tämä peli fyysisenä. BF1:n vastaavat oli loistavaa viihdettä ja useamman kerran tuli pelailtua ne läpi. Toki moninpelin puolella meni varmasti enemmän aikaa mutta yksinpelin takia nämä kannattaa hyllyssä jopa säilyttää. Moninpelit on katoavampaa kamaa.

Käyttäjän Wapazi kuva
Wapazi
Lainaus rautahuilu

Ehkä battlefront ja battlefield tullaan lopulta muistamaan EAn ETnä

Pöh, ihmiset unohtavat tällaiset tilanteet viimeistään siinä vaiheessa, kun seuraavan pelin ensimmäinen traileri tulee ulos.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus rautahuilu

[quote="kribmeister"]Kartat kahta lukuunottamatta paskaa jotka unohtaa heti. Pelissä on potentiaalia olla parhaita ellei paras Battlefield mutta tällä hetkellä tuntuu vielä todella kädenlämpöiseltä[/quote]

Ei tarvitse huolehtia peli on jo nyt yksi muistettavimmista battlefieldeistä. Ehkä battlefront ja battlefield tullaan lopulta muistamaan EAn ETnä

Ehkä joku vielä jossain kaulapartapiireissä muistaa sen naiset jne mielensä pahottamisen.

Käyttäjän Pötkö kuva
Pötkö

Jätin ostamatta tämän tekeleen, kun pelaajat pyysivät autenttisuutta koukkukäsinahkatakkinaisten sijaan ja vastaus oli "Älkää ostako jos ei miellytä". Noh, en ostanut.

Käyttäjän HumppaLeka kuva
HumppaLeka

”Pienet on mietteet, pienet on murheet, vaan välillä ne murtais vaikka jättiläisen”

Parasta bäfää sitten bad company kakkosen

Käyttäjän HumppaLeka kuva
HumppaLeka

Omituinen lainaus systeemi!

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy
Lainaus kribmeister

Oon 100% varma että näiden UI suunnittelija on ruotsalaisille ominaiseen tapaan jonku toimarin tai ison pampun siskonpoika ja kukaan ei uskalla antaa asiallista kritiikkiä niistä.

Oikeassa olet. Nathalie Ekin (Dicen UX Designer) suurin meriitti taitaa olla kaunis ulkonäkö ja siihen ne taidot sitten jäävätkin.

Ihan vain tieteen vuoksi kyseisen naikkosen Instagram-tili: https://www.instagram.com/nat0_o/?hl=fi

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus kribmeister

Oon 100% varma että näiden UI suunnittelija on ruotsalaisille ominaiseen tapaan jonku toimarin tai ison pampun siskonpoika ja kukaan ei uskalla antaa asiallista kritiikkiä niistä.

En huomannut ykkösessä sen suurempia ongelmia UI:n kanssa mutta toisaalta pelin käyttis on hyvin samanlainen kuin liian monessa nykypelissä. Sanoisin siis, että taso on muuallakin vähemmän kuin korkealla.

Nykypelien valikot taidetaan muutenkin tarkoituksella tehdä ulkonäkö tai muu turhuus edellä ja käytettävyys on siinä sivuasia. Siinä se ongelma lienee eikä välttämättä osaamattomassa henkilöstössä.

Täytyy toki mainita, että en kauheasti viettänyt aikaa BF1:n valikoissa. Pelasin peliä. Ei se mikään puolustus toki huonolle UI:lle ole mutta en siis ainakaan omien pelituntieni aikana huomannut mitään isompia ongelmia. Syynä voi tosiaan olla se, että odotuksetkaan ei ole korkeat kun on tottunut ns. "nykyiseen tasoon".

Lainaus Luffy

Oikeassa olet. Nathalie Ekin (Dicen UX Designer) suurin meriitti taitaa olla kaunis ulkonäkö ja siihen ne taidot sitten jäävätkin.

Mitä jos tyyppi olisikin ollut komea mies? Miten olisit perustellut "huonoa" tasoa sitten? Homo se varmaan ainakin olisi, vai?

Tosi fiksu kommentti. Tuskin Kribmeister tarkoitti kommentillaan että kauneus tai naisena olo taitoihin vaikuttaisi.

Nostoja