Battlefield V:sta on tarjolla kolme ilmaisviikonloppua lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield V:sta on tarjolla kolme ilmaisviikonloppua lokakuussa

10.10.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

EA tarjoaa lokakuussa pelaajille useita tilaisuuksia kokeilla Battlefield V:tä ilmaiseksi.

Battlefield V -räiskintä on pelattavissa maksutta pc:llä kaikkiaan kolmena viikonloppuna. Jokainen ilmaisjakso tarjoaa pelaajille tilaisuuden kokeilla eri pelimuotoja valikoiduilla kartoilla, mutta Battlefield V:n yksinpeliosio on pelattavissa kokonaisuudessaan jokaisena viikonloppuna.

Tänään käynnistyvä ensimmäinen ilmaisviikonloppu tarjoaa tilaisuuden pelata Rush-pelimuotoa neljällä kartalla, mukaan lukien tuoreella Operation Undergroundilla. Seuraavana viikonloppuna taas kokeillaan Conquestia jalkaväkipainotteisilla kartoilla. Lokakuun 24. päivänä alkavassa jaksossa taas testataan Grand Operation -pelitilaa.

Kaikki ilmaisviikonloppujen aikana avattu sisältö on käytettävissä myös koko pelissä, mikäli Battlefield V:n päätyy hankkimaan omakseen. Ilmaisviikonloppuihin osallistuminen edellyttää Origin-asiakassovelluksen asentamisen.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Nää on varmaan ihan rahakkaita viikonloppuja studiolle ja julkaisijalle. Pelihän on näyttävä ja alussa ihan viihdyttävä, mutta jo 10h moninpelailun kohdalla käy erittäin tylsäksi, laiskaksi toteutukseksi ja sisällöltään köyhäksi. Tämä ei edes varsinaisesti tunnu WW2 peliltä, mutta toisaalta jos kohdeyleisö on Fortniten pelaajat, niin eipä sillä väliä.

Käyttäjän meecca kuva
meecca

Porukalla pelatessa peli ei ole kyllä käynyt tylsäksi. Viime joulusta saakka ollaan tätä pelattu ja hyvin on maistunut. En kyllä allekirjoita laiskaa toteutusta, mutta conquestin kannalta on huonoa suunnittelua muutamassa mapissa, joissa ei ole kuin muutama putkimainen etenemisreitti. Isompia mappeja kaivataan peliin lisää. Itse gunplay toimii erinomaisesti lukuunottamatta bipodeja, joilla on aina välillä ongelmaa asettua kunnolla.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Pelasin tätä betassa ja silloin suureksi ongelmaksi nousi aseiden ihan naurettava tarkkuus. Elävimmin jäi mieleen kirjaimellisesti viimeinen kokemus pelin parissa, kun erän lopussa räiskin SMG:llä lyhyitä sarjoja rautatiesillalta useamman sadan metrin päässä juoksevaa vihollista kohti. Normaalisti en olisi edes yrittänyt moista, mutta erä oli loppumaisillaan, eikä muihin manöövereihin oikein ollut aikaa. Vihollinen alkoi tehdä väistöliikkeitä, mutta jatkoin rätkimistä ja suureksi hämmästyksekseni vihu kuoli juuri ennen kuin ehti talon taakse suojaan. Kyseessä ei ollut mikään tuuriheadshotti, vaan viholliseen otti kaikesta päätellen useamman osuman, koska kukaan muu ei saanut taposta edes assistia.

Tämä oli vain viimeinen ja räikein esimerkki siitä, miten aseet ei olleet ainakaan betassa enää missään linjassa realismin kanssa. Liika tarkkuus teki omista tapoista epätyydyttäviä ja taktikoinnista turhaa, koska käytännössä kohtaamisen ratkaisi aina se kumpi huomaa toisen ennemmin. En muista, että pelissä olisi kovinkaan monta kertaa syntynyt varsinaista tulitaistelua, vaan pääsääntöisesti tilanne päättyi jo ennen kuin hitaampi osapuoli ehti reagoida. Tuntui, että voitit tai hävisit, niin kaikki tapahtui pitkälti ilman omaa myötävaikutusta.

Tämä kehityssuunta on kyllä ollut Bäfässä nähtävissä ja pitemmällä aikavälillä, mutta ei se koskaan ole iskenyt silmille näin räikeästi. Onkohan tähän tullut sittemmin päivitystä? Pitääkö kaikki tehdä tätä nykyä ADHD-jonneille?