Battle.net uudistuu ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen – tavoitteena selkeys ja helppokäyttöisyys / Uutiset / pelaaja.fi

Battle.net uudistuu ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen – tavoitteena selkeys ja helppokäyttöisyys

15.01.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
2
Battle.net 2.0

Blizzardin pelinhallintasovellus Battle.net uudistuu ensimmäistä kertaa isommin lähes kahdeksan vuoden jälkeen.

Battle.net 2.0 on jo käytössä pohjoisamerikkalaisille, mutta Suomessa saadaan odotella vielä hetkinen. Blizzard kuitenkin lupaa päivityksen kaikkien saataville tulevien viikkojen aikana.

Vaikkei Battle.net 2.0 tunnu radikaalisti erilaiselta kuin edeltäjänsä, selkeyttää kasvojenkohotus joitakin ominaisuuksia huomattavasti. Blizzard painottaa parantaneensa helppokäyttöisyyttä. Battle.net 2.0:ssa on mahdollista navigoida pelkästään näppäimistöä käyttäen, ja näytönlukuohjelmille tarjotaan laajempaa tukea. Selkeämpää erottuvuutta on haettu parantamalla sovelluksen värikontrasteja. 

Uusimman julkaisun avulla haluamme toivottaa tervetulleeksi pelaajat kaikilta kykenevyystasoilta ja varmistaa, että sovelluksessa navigointi on heille sujuvaa, Blizzard toteaa.

Battle.net 2.0:ssa pelit näkyvät nyt listana sovelluksen yläosassa tutun vasemman reunan sijaan. Uuden asettelun myötä esimerkiksi trailereille ja muille ajankohtaisille ilmoituksille sekä uutisille jää mukavasti tilaa. Kaverilista on kiinnitetty pysyvästi oikeaan reunaan, mikä tekee ystävien toiminnan seuraamisen entistä helpommaksi. Omat suosikkipelinsä voi myös järjestää helposti ja nopeasti löytyväksi listaksi.

Blizzardilta kerrotaan, että tämä uudistus on vasta alkua Battle.netin tuleville uusille ominaisuuksille ja parannuksille.

Battle.net 2.0

Lähde: Blizzard

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Hyvin steamimäisen näköinen. Ei se huono juttu ole, mutta huomasin vain.

Käyttäjän Junton kuva
Junton
Lainaus taistelujake

Hyvin steamimäisen näköinen. Ei se huono juttu ole, mutta huomasin vain.

Piti tulla sanomaan samaa! :D

Nostoja