Battlestar Galacticaa vain amerikkalaisille / Uutiset / pelaaja.fi

Battlestar Galacticaa vain amerikkalaisille

28.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
8

Xbox Live Marketplacen kautta jaeltava Battlestar Galactica -spesiaali The Story So Far on ilmestynyt ladattavaksi - ja kuten Pelaaja heti Marketplace-suunnitelmista kuultuaan pelkäsi, ainakin tässä vaiheessa vain amerikkalaisille.

The Story So Far
kertoo nimensä mukaisesti sarjan kahden ensimmäisen tuotantokauden tapahtumat tiivistettynä, jotta katsoja pääsee mukaan Yhdysvalloissa lokakuussa alkavalle kolmannelle tuotantokaudelle. Sama kiriepisodi toimitetaan myös dvd:llä kauden 2,5 mukana.

Ellei joku jo arvannut, erikoisepisodi paljastaa monta huikeaa juonenkäännettä, joista sarja fanien keskuudessa tunnetaan. Älkää spoilautuko ellette ole nähneet kaikkia tähän asti tuotettuja jaksoja.

Sivuhuomiona kerrotakoon, että ovelat Xbox 360 -käyttäjät tarinoivat kuinka vain amerikkalaisille tarkoitettua sisältöä voi ladata omalle Xbox 360:lle. Heidän mukaansa temppu onnistuu luomalla boksille amerikkalainen Xbox Live Silver -ilmaistili, jonka puhelinnumeroksi ja osoitetiedoiksi syötetään Googlella löydetyt jenkkitiedot. Pelaaja ei voi kuitenkaan rohkaista väärien henkilötietojen antamiseen, vaan lähtee katsomaan 480p-resoluutiolla ja ei-anamorfisessa laajakuvasuhteessa ladattavaa episodia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Scarface kuva
Scarface

Mieletön sarja, jota ei todellakaan kannata mennä spoilaamaan moisella episodilla, mikäli ei kahta ensimmäistä kautta ole jo nähnyt.

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Tuli mieleen tuota recapia katsoessa, että Galactica pelaa todella paljon sillä, että katsoja tietää asioita mitä hahmot sarjassa eivät tiedä.

Peleissähän tämä tarinankerronnan tapa ei toimi: jos tiedät että joku on pahis vaikka pelihahmosi ei tiedä, homma ei synny jännitystä vaan turhautumista.

Käyttäjän Harri_Pelaaja kuva
Harri_Pelaaja

Lassi - se on sitä kuuluisaa televisio 2.0:aa.

Lost-sarjahan perustuu täysin samaan ideaan.

Käyttäjän amiraali kuva
amiraali

Galactica on ehdottomasti yksi parhaista sarjoista, Ritari Ässän, V:n ja Ihmemiehen jälkeen... Kattelin muuten tässä alkuperäistä Galacticaa ja kyllä itketti ja nauratti kun Cylonit ampuivat planeetan pinnalta, käsin veivattavalla IT-tykillä avaruudessa kiitäviä Vipereitä! Oli siinä Cyloneilla veivattavaa...

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Höh. Nyt kaikki vain kipin kapin luomaan itselleen Live-tili USA:han ja Japaniin. Keski-eurooppalaisillekin on muutamia bonuksia, joita ei muualta saa. Tosin niin on meille skandinaaveillekin.

Tähän mennessä ainoastaan Love Footballin demo on kieltäytynyt toimimasta PAL-koneella.

PS. Minullahan ei ole koskaan oikeita tietoja Livessä ollutkaan. Otin palvelun käyttöön ennen kuin se virallisesti tuli Suomeen. Jälkikäteen asuinmaataan ei voi itse vaihtaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Katsokaapas tuonne, ennen kuin lähdette tietojanne väärentämään :D http://www.livegamers.info/misc/news.php?shownum=2313

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hupsis, unohdin signata...edellinen siis minulta.

- ystävällisin terveisin, jehu

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Peleissähän tämä tarinankerronnan tapa ei toimi: jos tiedät että joku on pahis vaikka pelihahmosi ei tiedä, homma ei synny jännitystä vaan turhautumista."

Jep. No tämän vaikutelmanhan voi helposti kokea, kun pelaa jonkin pelin uudestaan läpi. Vaikka tiedät että eräs hahmo on "pahis" ja että tuhoamalla hänet pelin tarina voisi muuttua parempaan, tämä ei yleensä onnistu, vaan linjan mukaan on kuljettava. Sama turhautuminen ilmenee myös elokuvissa. Eihän se oli kivaa tietää jotain mikä voisi jännityksellisesti paljastua vasta myöhemmin.

Nostoja