Battlezone II:n strateginen räiskintä palaa maaliskuussa – tältä 18-vuotias peli näyttää uudistettuna / Uutiset / pelaaja.fi

Battlezone II:n strateginen räiskintä palaa maaliskuussa – tältä 18-vuotias peli näyttää uudistettuna

3.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

18 vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen Battlezone II palaa maaliskuun 1. päivä. Reaaliaikaista strategiapelaamista ja ensimmäisen persoonan räiskintää yhdistävä peli saa tuolloin uuden elämän Battlezone: Combat Commanderina brittipelitalo Rebellionin julkaisemana.

Käytännössä Combat Commander on Battlezone II:n remasteroitu versio. Alkuperäiseen nähden sen ulkoasua on siis paranneltu ja myös pelattavuutta hienosäädetty. Moderni moninpeli-, modi-, pilvitallennus- ja saavutustuki löytyy sekin.

Eroja alkuperäiseen Battlezone II.een voi tarkastella Command Commanderin uudella trailerilla. Peli ilmestyy myyntiin Steamiin ja GOGiin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Uuh, tästä tykkäsin itseasiassa enemmän kuin ekasta Battlezonesta aikoinaan. Tässä vain oli osa tehtävistä ihan anuksesta. Vaikeustaso heilahteli rajusti tehtävästä toiseen, kuten monella tuon ajan pelillä oli tapana. Nyt kohdassa 0:56 videota lukee Rebalanced and refined. Voisikohan tarkoittaa, että pelin tehtäviä on vähän tasoiteltu uudelleen?