Bayonettan ääninäyttelijä Hellena Taylor on kehottanut faneja Bayonetta 3 –boikottiin.

Pelisarjan nimikkohahmon äänenä sarjan kahdessa ensimmäisessä pelissä sekä Bayonetta: Bloody Fate -animesarjassa toiminut Taylor julkaisi kehotuksensa viikonloppuna Twitterissä julkaisemassaan videossa. Taylorin mukaan hänelle tarjottiin Bayonetta 3:sta ala-arvoista korvausta, minkä vuoksi hän kieltäytyi Bayonettan roolista ja kehottaa nyt faneja jättämään pelin ostaminen väliin ja laittamaan rahansa hyväntekeväisyyteen.

Taylor kertoo viestissään Bayonetta-pelisarjan tuottaneen 450 miljoonaa dollaria ilman oheistuotteiden myyntejäkin. Hän myös muistuttaa kouluttautuneensa näyttelijäksi seitsemän ja puolen vuoden ajan. Tästä huolimatta hän kertoo PlatinumGamesin tarjonneen hänelle neljän tuhannen dollarin kokonaiskorvauksen Bayonetta 3:n tekemisestä.

– Se on loukkaus minua, osaamiseni kehittämiseen käyttämääni aikaa, pelisarjalle antamaani panosta ja faneja kohtaan, Taylor kertoo.

Bayonetta 3 -kehittäjä PlatinumGames vahvisti aikaisemmin tässä kuussa mm. Mass Effect -pelisarjasta tutun Jennifer Halen korvaavan Taylorin sarjan kolmannessa osassa. Ohjaaja Yusuke Miyata kertoi tuolloinnäyttelijänvaihdoksen taustalla olleen useita syitä, jotka estivät Tayloria uusimasta rooliaan Bayonettana.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa