Bayonetta paljastettu Super Smash Brosiin – Final Fantasy VII:n Cloud ladattavaksi tänään / Uutiset / pelaaja.fi

Bayonetta paljastettu Super Smash Brosiin – Final Fantasy VII:n Cloud ladattavaksi tänään

16.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Nintendo on paljastanut kaksi uutta hahmoa Wii U:n ja 3DS:n Super Smash Bros. -pelejä varten. Ensi vuoden helmikuussa taisteluun ovat liittymässä niin sekä uuden Fire Emblem Fatesin päähenkilö Corrin että myös Platinum Gamesin suositun toimintapelisarjan ärhäkkä noitataistelija Bayonetta.

Hahmoista Corrinille hintaa on kertymässä joko yhdelle alustalle ostettuna 4,99 euroa tai sitten sekä 3DS:lle että Wii U:lle kerralla hankittuna 5,99 euroa. Bayonettalle hintaa on vastaavasti kertymässä yhdelle alustalle ostettuna 5,99 euroa ja molemmille hankittuna 6,99 euroa, sillä tämän mukaan pakataan myös Bayonetta-pelisarjan pohjalta luotu uusi kenttä.

Jo tänään keskiviikkona Super Smash Brosiin ostamaan päästään lisäksi Final Fantasy VII:stä tuttu Cloud Strife. Cloudin ostaminen joko pelkästään 3DS:lle tai Wii U:lle kustantaa 5,99 euroa, kun taas kerralla kummallekin alustalle tämän saa 6,99 eurolla. Syy hahmon kalliuteen on tämän mukana peliin lisättävä Midgar-teemainen kenttä.

Cloudin rinnalla Nintendo on ropisuttamassa Smash Brosiin myös uuden satsin pukuja pelin Mii-hahmoille.

Nintendon mukaan edellä mainitut hahmot ovat viimeiset, jotka se on lisäämässä Super Smash Brosiin. Aivan satunnaisesti esimerkiksi Bayonettaa ei joukkoon ollakaan napattu, sillä Nintendon mukaan kyseessä oli fanien eniten toivoma hahmolisäys peliin. Erityisesti Euroopassa Bayonettaa on toivotut ilmeisesti hyvinkin kovasti.

Aiempien Smash Bros. -hahmojen tapaan myös Cloud, Corrin ja Bayonetta ovat saamassa vielä omat Amiibo-figuurinsa. Ennen heitä sekä Ryu, R.O.B. että Roy saavat vielä vain omat figuurinsa 18. maaliskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Bayonetta amiibo? Okei, myönnettäköön, must have. Ehkä Cloudkin. Jos tulisi paketti missä olisi nämä kaikki hahmot, voisi peliäkin harkita. On ollu vähän mielessä muutenkin viime aikoina.

Käyttäjän Lucian kuva
Lucian

Tätä henkilökohtaisesti pyysin - ja näköjään sain. Isot peukut ylöspäin Nintendolle ja Platinumille.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toisaalta haluaisin myös Cloud Amiibon, mutta skippaan. Bayonetta Amiibo tosin on must have! Sitten kun saan sen hyllyyni, niin valtava Amiibo-kokoelmani kattaa kolme Amiiboa: Samus, Zero Suit Samus ja Bayonetta

Smashia en kyllä aio edelleenkän pelata lisää, sen verran kuraa se gameplay. Kai sitä vois katsella pari matsia ja lyödä vetoa Bayonetta pelaajien puolesta. Parasta viihdettä mitä pelistä irtoo.

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Lähdin lukemaan uutista etsien vain mainintaa hahmojen amiibo-versioista, ne kiinnostavat itse peliä enemmän.

Lainaus

...sillä Nintendon mukaan kyseessä oli fanien eniten toivoma hahmolisäys[Bayonetta] peliin.

Olen kuullostellut että Ridleyllä olisi myös yllättävän toivottu hahmo jo useampaan smashiin.