Bayonettaa Wii U:lle kaksin kappalein, Hyrule Warriorsille julkaisupäivä / Uutiset / pelaaja.fi

Bayonettaa Wii U:lle kaksin kappalein, Hyrule Warriorsille julkaisupäivä

11.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Platinum Gamesin toimintapeli Bayonetta 2 on saamassa Euroopassa eräänlaisen kepeän erikoisversion. Nintendo on ilmoittanut, että pelin julkaisun koittaessa voi siitä napata itselleen talteen paketin, joka itse Bayonetta 2:n ohella pitää sisällään myös alkuperäisen Bayonettan Wii U:lle käännettynä.

Pohjois-Amerikassa alkuperäinen Bayonetta näyttäisi olevan oletuksena mukana kaikissa Bayonetta 2 -paketeissa.

Mutta milloin Bayonetta 2:n julkaisu sitten tapahtuu? Täsmällistä päiväystä Nintendo ei ole vielä suostunut antamaan, mutta varmaa jo on, että taistelun pitäisi jatkua lokakuussa. Sitä odotellessa ohesta löytää uuden trailerin pelistä.

Hyrule Warriors on sen sijaan ollut tällä viikolla niinkin onnekas, että se on napannut itselleen julkaisupäivän. Dynasty Warriors -henkinen The Legend of Zelda -sivuosa julkaistaan Euroopassa 19. syyskuuta.

Myös Hyrule Warriors sai hiljattain uuden trailerin. Samaan syssyyn Nintendo on myös jakanut videon, jossa Zelda-tuottaja Eiji Aonuma käy Tecmo Koein Hisashi Koinuman ja Yosuka Hayashin kanssa läpi ajatuksiaan uutuuspelistä. Kummatkin pätkistä löytää alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

Täytyy näemmä hommata Wii U jossain vaiheessa. Huvittavaa kyllä sille tuntuu olevan enemmän pelattavaa kuin kilpailijoile ja Bayonetta 2 kiikkuu must have -listani kärkipäässä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Jes, eka Bayonetta onkin tehnyt mieli pelata uudestaan, joten tämä on loisto uutinen.

Hyryle Warriors vaikuttaa koko ajan mielenkiintoisemmalta. Midna on suosikkini kaikista apureista, ja eikä uhkea Great Fairy näyttänyt myöskään hullummalta. :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Bayonetta 2 paketti varmistaa Wii U diilin kyllä. Pääsee ekankin osan pelaamaan uusiksi kärsimättä yhtä karmeasta porttaustyöstä kun PS3 versio oli. Ainakin toivottavasti.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Bayonetta 2 sisältää ensimmäisen Bayonettan?!?
Tämä on jotain niin mahtavaa PS3 version omistajille! Niille jotka ei tiedä niin olkaa hyvä: https://www.youtube.com/watch?v=OZg8ebaARmY

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Bayonetta 2 sisältää ensimmäisen Bayonettan?!?
Tämä on jotain niin mahtavaa PS3 version omistajille! Niille jotka ei tiedä niin olkaa hyvä: https://www.youtube.com/watch?v=OZg8ebaARmY

Aikoinaan skippasin ensimmäisen pelin juuri käännöksen surkeuden takia. Hieno uutinen ja mielenkiinnolla odottelen kumpaakin sarjan osaa, mutta onhan tuo ns. "ilmainen" vai joutuuko ensimmäisestä pelistä maksamaan ekstraa?

Hyrule Warriors tuntuu olevan täynnä fanipalvelua, mikä on toki hyvä juttu....noh faneille.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Muksu

mutta onhan tuo ns. "ilmainen" vai joutuuko ensimmäisestä pelistä maksamaan ekstraa?

Euroopan Nintendo on puhunut asiasta niin, että Bayonetta 2:sta nähdään täällä kaksi versiota, kuten uutisessa on jo mainittu. Alkuperäisen seikkailun sisältävä paketti voi siis olla snadisti kalliimpi.

Nostoja