BBC: LittleBigPlanet 2 jo työn alla / Uutiset / pelaaja.fi

BBC: LittleBigPlanet 2 jo työn alla

27.10.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
59

LittleBigPlanet on ilmeisesti saamassa jo jatkoa.

BBC:n mukaan Media Molecule kehittää jatko-osaa pian julkaistavalle LittleBigPlanetille. Lähde myös kertoo Media Moleculen ja Sonyn suunnittelevan Sackboyn ympärille myös sarjakuvaa, lelusarjaa ja piirrosanimaatiota.

Pelin ensimmäinen osa ilmestyy Suomessa marraskuun 7. päivänä yksinoikeudella PlayStation 3:lle.

Lähde: BBC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Säkkipojat on Sonyn uus maskotti. Eihän se kovin vaikeasti arvattava asia ollut että pakkohan sieltä jatko-osa on tultava. Mietityttää vaan että mitä se voi tarjota enemmän? Niin että se ei silti mene kovin paljon monimutkaisemmaksi.

Mutta että piirrosanimaatio ja sarjakuva? Mistähän ne sitten kertoo..kohta jo tulee varmaan full motion picture..heh.

Leluiksi toki säkit sopivat. Kunhan ne ovat säkkikangasta. Muoviset säkkipojat ja tytöt voisivat olla aika kummallisia...

Käyttäjän morko82 kuva
morko82

Aika yleistä nykyisin et joka pelistä tulee jatko osa toisen perään. Helposti pilataan hyvä peli liian nopeasti tehdyillä lisä osilla...Toki hyviäkin tehdään.

Käyttäjän Riippumatto kuva
Riippumatto

Hmm... Mielenkiintoista. Onkohan jatko osassa sitten kehittyneempi editori ja enemmän rakennusmateriaaleja? :D En malta odottaa että pääsen seuraavalla viikolla kauppaan ostamaan tämän timanttisen kovan rakentelu-pelin! LBP 2 tulee varmasti myös ostettua, jos siinä on tarpeeksi paljon uutta sälää mukana.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ketä kiinnosttaa

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

"Helposti pilataan hyvä peli liian nopeasti tehdyillä lisä osilla…Toki hyviäkin tehdään."

Tarkoitat varmaan jatko-osia... Itse ainakin haluaisin ensimmäiseen osaan julkaistavan ennemmin paljon lisäosa tyyppisiä (maksullisia) päivityksiä kuin että heti alettaisiin tekemään kokonaan uutta peliä.

Saa nähdä mm. lisätäänkö vesi materiaalina alkuperäiseen peliin päivityksen muodossa vai säästetäänkö se jatko-osaan.

Toivottavasti vanhat käyttäjien tekemät kentät säilyisivät pelattavina jatko-osassakin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitäköhän tähän kakkososaan voisi oikein lisätä, paitsi tietenkin sen psp:n lbp:lle huhuillun biisieditorin, jota ei voisi helposti DLC:llä hoitaa? Kunhan vaan ei tule mitään LBP: lemmikit -lisälevy skeidaa tule, niin antaa palaa...

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Sackboy lelut vielä ymmärrän ihan hyvin, mutta sarjakuva ja animaatio? Ettei vain vedettäisi yli tämä touhu. Kun vain eivät julkaisisi liian aikaisin tuota jatko-osaa. LBP ei mielestäni toimisi esim. jokavuotisena julkaisuna, vaikka tuskin tuota jatko-osaa on ensivuodelle suunniteltukaan. Ja kuinka paljon peliin voi lisätä ominaisuuksia ennen kuin se menee jo liian sekavaksi? Mitä hienouksia LBP 3:ssa nähdäänkään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"sarjakuvaa, lelusarjaa ja piirrosanimaatiota"
Lelusarjan ymmärtää kyllä, mutta nuo kaksi muuta menee jo hieman överiksi IMO

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Lelut sun muut oheishärpäkkeet olisivat lähes pakollisia pistää myyntiin. Luulisi nimittäin rahaa tulevan, ja oikein urakalla.

Jatko-osista puhuminen taas tässä vaiheessa hieman ärsyttää. Olisi kiva nyt tutustua ensin siihen olemassaolevaan peliin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

vierailija 4.. sinua jos kerran oot täälä..