Beach-Garland jättää Halo-elokuvan Weissille / Uutiset / pelaaja.fi

Beach-Garland jättää Halo-elokuvan Weissille

18.07.2006 // Kirjoittanut: LassiK
5

Microsoftin Halo-elokuvan käsikirjoitusvastuu siirtyy The Beach-kirjasta ja -leffasta sekä 28 päivää myöhemmin -elokuvasta tunnetulta Alex Garlandilta nuorelle D. B. Weissille. Weiss on aiemmin kirjoittanut pelaamista sivuavan fiktiokirjan Lucky Wander Boy ja työstää parhaillaan Halon ohella myös Orson Scott Cardin kirjaan perustuvan Ender's Game -elokuvan käsikirjoitusta.

Garlandin kerrotaan saaneen vajaat miljoona euroa hänelle netonneen urakkansa päätökseen, eikä kyseessä studiolähteiden mukaan ole välirikko.

Weiss jatkaa parhaillaan Halon sovittamista elokuvaksi ja on juuri saanut valmiiksi käsikirjoituksen kakkosversion. GameSetWatchin haastattelussa Weiss kertoo pelaavansa työn ohella DS:n New Super Mario Brosia ja PSP:n Lemmingsiä.

-Ajattelin aina että Halon tarina on paljon enemmän kuin vain peli. Vaihdoin ykkösosaa pelatessani Easy-vaikeustasolle, jotta jyräisin sen läpi nopeammin ja näkisin mitä seuraavaksi tapahtuu, Weiss tunnelmoi haastattelussa.

Halo-elokuvan tuottaa Sormusten herroilla supernimeksi ponnistanut Peter Jackson. Elokuvan ohjaajaa ei vielä ole valittu - tai julkistettu. Teattereihin elokuvaa odotetaan vuodelle 2008.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei vaan pärjännyt muilla vaikeustasoilla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jep

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Vaihdoin ykkösosaa pelatessani Easy-vaikeustasolle, jotta jyräisin sen läpi nopeammin ja näkisin mitä seuraavaksi tapahtuu, Weiss tunnelmoi haastattelussa." Paska puhetta sanon minä. Jätkä on vaan EVO

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä Garland olisi ollut parempi valinta kässärin kirjoittajaksi. En ole ikinä kuullutkaan tollasesta jampasta...

Käyttäjän JB Gigas kuva
JB Gigas

On joulukuu 2008. Eikä ole vielä tullut.