Beetavaihe käynnistyy Blizzard-MOBA Heroes of the Stormissa – uusi video

Blizzard edistää myrskyisät sankarinsa beetavaiheeseen uuden sisällön kera.

13.1.2015 18:35

Verkkopohjaista areenamätkintää Blizzardin tyyliin tarjoava Heroes of the Storm on siirtymässä tänään tiistaina suljettuun beetatestivaiheeseensa. Edistysaskeleen myötä peli tietysti laajenee samalla myös hieman uudella sisällöllä.

Ominaisuuksien osalta Heroes of the Storm tulee jatkossa tarjoamaan Ranked-pelitilan nimeltä Hero League. Uuden tilan tarkoituksena on löytää pelaajille heidän taitotasoaan vastaavaa peliseuraa, kunhan heidän käyttäjätilinsä taso on vain vähintään 30 ja heillä on käytettävissä ainakin kymmenen erilaista sankaria. Sankarirajoituksen Blizzard on laittanut mukaan pääasiallisesti siksi, että Hero League tukee uutta Draft-pelityyppiä, jossa joukkueet valitsevat sankarinsa vuoronperään ilman, että yhtä sankaria voi valita useampaan otteeseen.

Draft-tyyppi saadaan vielä käyttöön myös Custom-peleissä, joissa siitä voi olla apua esimerkiksi turnauksissa. Myös kokonaisten joukkueiden taitotasoja seuraava Team League -tila on parhaillaan kehitteillä Draftin kera, mutta se ei tule vielä ainakaan toviin olemaan pelattavissa.

Uusi pelattava sankari Thrall liittyy sekin myrskysankareiden joukkoon beetan myötä. Mukaan peliin saadaan samalla lisäksi myös uusi Sky Temple -kartta sekä paranneltu tutoriaalitila.

Videokatsauksen beetan tarjonnasta löytää ohesta.

Suljen luonteensa myötä Heroes of the Stormin beetaan eivät pääse käsiksi vielä välttämättä kaikki halukkaat. Testaajaksi voi ilmoittautua kuitenkin Battle.netin beetaprofiilisivulla, jota kautta Blizzard lisää uusia pelaajia joukkioon milloin yhtiöstä nyt vain tuntuu siltä.

Lisää luettavaa