Bethesda ei ole aikeissa pitää minkäänlaista esittelytilaisuutta peruutetun E3:n tilalla / Uutiset / pelaaja.fi

Bethesda ei ole aikeissa pitää minkäänlaista esittelytilaisuutta peruutetun E3:n tilalla

2.04.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0
Bethesda, Pete Hines, E3 2020

Bethesdan Pete Hines on paljastanut, ettei yhtiö aio tänä vuonna järjestää minkäänlaista peleihin keskittyvää esittelytapahtumaa peruutetun E3 2020:n tilalla.

Pelialan suurtapahtuma E3 peruutettiin hiljattain koronaviruspandemian vuoksi, mutta monet julkaisijat ovat ilmoittaneet jatkavansa perintöä kesäkuussa verkossa julkaistavan videoidun lehdistötilaisuuden muodossa. Bethesda ei aio kuitenkaan julkaista tuolloin mitään, joskin Hines lupaa yhtiöllä olevan kerrottavaa tulevien kuukausien aikana.

Koronaviruksen vuoksi peruutettujen tai siirrettyjen tapahtumien sekä pelien lista tuntuu kasvavan viikko viikolta suuremmaksi. Yleisen turvallisuuden ja terveyden vuoksi kaikki isommat pelialan tapaamiset on joko siirretty tuonnemmaksi tai peruttu kokonaan.

E3:n osalta ainakin Microsoft ja Ubisoft ovat harkinneet digitaalisen tapahtuman järjestämistä E3:n sijaan, kun taas Devolver Digital on luvannut julkaisevansa oman kesäkuussa. Myös Nintendo on ilmoittanut etsivänsä keinoja tiedottaa faneja yhtiön tulevista uutuuksista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja