Bethesda: Fallout-elokuva ei ole mahdottomuus / Uutiset / pelaaja.fi

Bethesda: Fallout-elokuva ei ole mahdottomuus

13.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Bethesda: Fallout-elokuva ei ole mahdottomuus

Vaikka Fallout-elokuva ei ole vielä ottanut toteutuakseen, täysi mahdottomuus moinen ei ole.

GamesIndustry.biz-pelisivustolle antamassaan tuoreessa haastattelussa tuottajapomo Todd Howard Bethesdalta pohtii Fallout-rainan potentiaalia. Howardin mukaan keskustelua asian tiimoilta on käyty useamman kerran supersuositun pelisarjan historian aikana, mutta yksikään ideoista ei ole tähän mennessä jäänyt pyörimään studiolaisten mieliin tarpeeksi pitkäksi aikaa.

– Mikään ei ole tuntunut siltä, että se voisi olla yhtä hyvä kuin peli itse. Se voi vielä tapahtua. En sulje sitä pois, mutta pelit ovat tarpeeksi suosittuja ja se on niiden identiteetti, mies tuumailee artikkelissa.

Suurin syy mahdollisten elokuvaprojektien kaatumiseen ovat olleet Bethesdan tiukat kriteerit sarjan sisällön suhteen. Howardin mukaan pelimaailman ja elokuvavision ristiriidat voisivat pahimmillaan pilata jommankumman kokemuksen faneilta. 

– Rimamme on aika korkealla sen suhteen, mitä tahtoisimme sen olevan, jos se tapahtuu, Howard selittää.

Vaikka pelisarjaa ei siis tullakaan näkemään valkokankailla vielä vähään aikaan, Fallout-himojaan voi lepytellä seuraavaksi tässä kuussa Fallout 4:n Automatron-lisäosan parissa. Lisää tulevasta Fallout-sisällöstä voi lueskella täältä.

Lähde: GamesIndustry.biz, GameSpot, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Tämä olisi selkeästi Uwen leffoja. Tylsä juoni ja mitään sanomattomat hahmot. Sisällötön hiekkalaatikko on vähän vaikea kääntää leffaksi. Leffaa ei saa edes modattua kiinnostavaksi.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Koska kyse olisi peliin perustuvasta leffasta niin tietää sanoa jo melko varmaksi että se tulisi olemaan huono.

Käyttäjän Saatana kuva
Saatana

Fallout ei taivu missään nimessä leffaksi. Tulisi rasittava, brändin pilaava, tusinaraihna. HBO:n tekemä laatusarja taas. Täydet 5/7, katsoisin!

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Olispa Fallout 4:sessa samanlaiset värit kuin tuossa kuvassa. Toimis paljon paremmin apocalyptiseen maailmaan ja pelin tunnelmaan kuin pelin vahvat pastellivärit.