Bethesda Fallout Shelterin suosiosta: "Kaikki pelit eivät kaipaa mobiilikumppania" / Uutiset / pelaaja.fi

Bethesda Fallout Shelterin suosiosta: "Kaikki pelit eivät kaipaa mobiilikumppania"

28.07.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Bethesda Fallout Shelteristä: "Kaikki pelit eivät kaipaa mobiilikumppania"

Jättihitiksi paisuneen Fallout Shelterin menestys ei ole sokeuttanut Bethesdaa.

Pelisivusto IGN:lle antamassaan haastattelussa Pete Hines Bethesdan markkinointiosastolta lupaa pelitalon etenevän mobiilimarkkinoilla varovaisesti myös tulevaisuudessa Fallout Shelterin suosiosta huolimatta. Hinesin mukaan yhtiön suunnitelmissa ei ole liimata pakollista mobiilipeliä jokaisen suuremman julkaisun kylkeen.

– Olimme miettineet Fallout Shelterin tekemistä jo pitkään, emmekä tee mobiilipelejä elleivät ne sovi hyvin yhteen pääpelien kanssa. Jos alamme tehtailla pelejä liukuhihnalta, valtaosa niistä tulee floppaamaan, Hines kertoo haastattelussa.

Miehen mukaan Bethesda ei lähtenyt mukaan mobiilileikkiin dollarit silmissä kiiluen, vaikka Fallout Shelter takoikin mikromaksuillaan miljoonia jo ensimmäisellä viikollaan.

– Peliä arvostetaan, koska emme yrittäneet ujuttaa näppejämme sen kautta ihmisten taskuihin. Tapa, jolla monetisoimme sen, ei häiritse ihmisiä, Hines tiivistää.

Jo Applen iOS-laitteille saatavilla oleva Fallout Shelter julkaistaan Android-laitteille 13. elokuuta.

Lähde: IGN, PocketGamer.biz

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Korjaus: Mikään peli ei kaipaa mobiilikumppania.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus käyttäjältä snaketus

Korjaus: Mikään peli ei kaipaa mobiilikumppania.

Fallout Shelter on todella hyvä.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Pete Hines

Kaveri joka ymmärtää täysin pelialan toimivuutta tuottajien ja kuluttajien näkökulmasta.

Me like :)

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä snaketus

Korjaus: Mikään peli ei kaipaa mobiilikumppania.

Kyllä ne välillä kelpaa jos on tehty hyvin ja sille löytyy tarkoitus. Tosin itse ennemmin haluaisin että moiset mobiilikumppanit toimisivat Smartglassin kautta (sikäli kun boxista puhutaan) eikä vaatisi kullekin pelille erillistä sovellusta.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus käyttäjältä snaketus

Korjaus: Mikään peli ei kaipaa mobiilikumppania.

Vika ei ole mobiilikumppaneissa yleensä, vaan siinä, ettei niillä ole vielä monikaan tehnyt juuri mitään mielenkiintoista tai käyttökelpoista. Parhaassa tapauksessa voisin kuvitella vaikka jossain lentosimussa sääteleväni polttoaineseoksia, radiaattoria tms. mikromanagerointia iPadin näytöltä graafisen käyttöliittymän kautta sen sijaan, että kaikki toiminnot pitäisi koittaa mahduttaa joystickin ja näppäimistön painikemereen (ja koittaa vielä muistaa mihin namiskuukkeeliin mikäkin tuli bindattua).

Osaltaan ongelma on myös siinä, ettei esimerkiksi tablettia kaikilta kotoa löydy, joten mitään kovin olennaisia ominaisuuksia siihen ei voi integroida, mutta en näe mitään syytä olla mobiilisovelluksien suhteen ennakkoluuloinen vain koska mobiilista on tietyissä pelaajapiireissä tullut jonkun sortin kirosana.

Käyttäjän vili lauren kuva
vili lauren

Odotan innolla 13.8 koska fanitus fallout sarjaa kohtaan