Bethesda jatkaa maksullisten modien parissa työskentelyä – tässä on uusi Creation Club -alusta / Uutiset / pelaaja.fi

Bethesda jatkaa maksullisten modien parissa työskentelyä – tässä on uusi Creation Club -alusta

12.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Bethesda on julkistanut uuden alustan The Elder Scrolls V: Skyrimin ja Fallout 4:n modien levitystä varten. Kesällä julkaisija on lanseeraamassa konsoleilla ja pc:llä Creation Clubin, jossa Creatoreiksi itsensä rekisteröineet sisällöntuottajat voivat myydä omia luomuksiaan pelaajille.

Bethesdan mukaan Creation Clubin tarkoituksena ei ole jyrätä alleen ilmaisia modeja, vaan se on tarkassa syynissä oleva kauppapaikka, jonne ei esimerkiksi voi tunkea jo olemassaolevia modauksia. Tarkoituksena Bethesdalla ei ole myöskään omistaa Creation Clubia vain modaajille, vaan se itse on esimerkiksi myös aikeissa julkaista sitä kautta uutta sisältöä peleihinsä ja toivoo löytävänsä myös muunlaisia kehityskumppaneita.

Creation Clubin kautta pelaajien pitäisi pystyä laajentamaan Skyrimia ja Fallout 4:ää esimerkiksi uudenlaisten aseiden, pelimuotojen ja pelialueiden muodossa. Tarkemmin alustaan voi tutustua oheisella videolla ja sen kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fortzon kuva
Fortzon

Paid Mods 2: The electric boogaloo

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

"Creation Clubin kautta pelaajien pitäisi pystyä laajentamaan Skyrimia ja Fallout 4:ää esimerkiksi uudenlaisten aseiden, pelimuotojen ja pelialueiden muodossa."

Kaikki tuo on saatavilla jo ilmaiseksi ja tuosta lihavoidusta kohdasta olen kirjoitellut tämän foorumin skyrim ja fallout aiheisiin sanan jos toisenkin.

Bethesdahan yritti tuota jo steamin kanssa ja sai paskaa niskaan ihan kunnolla.

Nostoja