Bethesda julkaisi Rage 2:sta laajasti uutta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Bethesda julkaisi Rage 2:sta laajasti uutta pelikuvaa

11.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4

Bethesda käynnisti oman E3 2018 -lehdistötilaisuutensa uudella Rage 2 -pelikuvaesittelyllä. Ruotsalaisen Avalanche Studiosin kehittämässä jatko-osassa pelaajat lähtevät avoimeen joutomaahan Walkerina, jolla on käytössään voimakkaiden aseiden arsenaali sekä ainutlaatuisia nanotrite-kykyjä.

Kuten aiemmin raportoitua, Rage 2 on tällä kertaa avoimen maailman FPS-räiskintä. Alkuperäisen pelin kehittänyt id Software avustaa Avalanche Studiosia kehityksessä, ja peliä työstetään PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle vuodeksi 2019.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Avoimuus verrattuna edelliseen Rageen viehättää, mutta tyylimuuutos ei niinkään. Yksi originaalin Ragen harvoja hyviä puolia oli sen ulkoasu ja verevä toiminta, mutta tämä korvaa ne karkkivärein ja energia-asein, joissa ei juuri ole sen enempää rekyyliä, kuin iskuvoimaakaan.

Valitettavasti ei jatkoon.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Eniten haittaa liiallinen scifi trendin seuraus.
Eikö näitä ole jo maailman laita pullollaan?

Ainoa merkittävä ero taita olla värikkyys.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Kivat värit ainakin, tykkään.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Lähti mielenkiinto samantien. Alkoi jo puuduttaa toi "lockdown removed" tai mitä lie sanoikaan. Täsmälleen sama juttu doomissa, spawnaa tyhjästä miljoona vihollista ja vasta kun on tappanut kaikki, niin ovi aukeaa. Jee, no thanks.

Nostoja