Bethesda puolustelee Fallout 4:n kausipassin uutta tyyristä hintaa / Uutiset / pelaaja.fi

Bethesda puolustelee Fallout 4:n kausipassin uutta tyyristä hintaa

17.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
16
Bethesda puolustelee Fallout 4:n kausipassin uutta tyyristä hintaa

Fallout 4:n eilen paljastuneet lisäsisältösuunnitelmat eivät ole kaikkien mieleen.

Pelin tähän asti 30 euroa kustantaneen kausipassin hinta kohoaa 50 euroon kuun lopussa, eikä muutosta ei ole otettu kovin lämpimästi vastaan siitäkään huolimatta, että siirtymäaikaa jätettiin kausikortin halvemmalla haluaville parisen viikkoa. Bethesdan PR-velho Pete Hines onkin nyt käynyt kritiikkitulvan kourissa puolustamaan studion päätöstä Twitterissä tavanomaiseen jääräpäiseen sävyynsä.

– Teemme enemmän lisäsisältöä kuin alun perin suunnittelimme, emmekä aio lahjoittaa 60 dollarin edestä sisältöä 30 dollarilla, Hines vastasi päätöksen järjettömyyttä päivittelevälle fanille.

Hines tiedostaa, etteivät tähän asti paljastettujen sisältöpakettien erillishinnat vielä kata 50 euron hintalappua, mutta miehen mukaan luvassa on lisää vielä julkistamattomia peliherkkuja, jotka niin ikään sisältyvät samaan kausipassiin. Mies myös painotti Twitter-syyttelijöilleen, ettei passia ole suinkaan pakko ostaa, jos kaikki sen käsittämä sisältö ei miellytä.

– Jos sinulla on jo kausipassi, saat kaiken. Jos ei, sinulla on vielä viikkoja aikaa hankkia se kolmellakympillä. Tai sitten ei, mies totesi tylysti.

Falloutin ensimmäinen lisäosa, robottimeininkiä tarjoava Automatron, julkaistaan jo ensi kuussa. 

Lähde: GamingBolt

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tuo "tai sitten ei" onkin erinomainen vaihtoehto!

Käyttäjän Kapache kuva
Kapache

Noh odotellaan steam aletta josta sitten GOTY versio femmalla, kuten NV aikoinaan tuli hankittua.

Käyttäjän raahka kuva
raahka

Techland aloitti, Bethesda perästä ja sitten kaikki muut, season passin hinnan korotus että saadaan jengi ostamaan se "kun vielä halvalla saa." Aikanaan voi laittaa sitten -50% alennukseenkin kun saa vielä hyvät rahat. Ja tähän näissä mennään kun tuota myydään loppukuun aikana järjettömät määrät.

Goty versiota odotellessa. Jos ei tule niin saa jäädä pelaamatta koko roska.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

GOTY-versiot kyllä alkaisivat kiinnostamaan entistä enemmän jos tämä yleistyisi. Nyt ei usein jaksa/kannata odotella kokonaisempia versioita kun passit saa alesta puoleen hintaan kun se GOTY(tms.)-versio on sen 60e. Eikä jaksa alkaa myymään perusversiota sun muuta säätöä vaikka joskus (ja ajoittain vieläkin ) sitä on tullut harrastettua.

Muutoin kyllä ihan ok selittelyä. Kukaan ei pakota ostamaan ja ne jotka jo ostivat "sian säkissä" saavatkin nyt enemmän vastinetta. Voi jättää vaikka koko pelin ostamatta jos ei miellytä tai odottaa sitä kokonaisempaa pakettia. Itse odottelen ja saa nähdä jääkö lopulta tämäkin Fallout ostamatta.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Ei ole koskaan tullut mitään passeja osteltua eikä varsinkaan tuollaisilla pr-puheilla tule ikinä ostamaankaan. GOTY versiota odotellessa, tai sitten steamin alesta.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Olin joka tapauksessa päättänyt ostaa tuon kolmen kympin season passin, joten taidan ostaa sen ennen maaliskuuta. Kusetustahan tuo hinnan korotus on, se on selvä, mutten jaksa ruveta boikotoimaankaan.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä raahka

Techland aloitti, Bethesda perästä ja sitten kaikki muut, season passin hinnan korotus että saadaan jengi ostamaan se "kun vielä halvalla saa." Aikanaan voi laittaa sitten -50% alennukseenkin kun saa vielä hyvät rahat. Ja tähän näissä mennään kun tuota myydään loppukuun aikana järjettömät määrät.

Goty versiota odotellessa. Jos ei tule niin saa jäädä pelaamatta koko roska.

Techlandin korotus oli vaan 10e ja muutenkin reilumpi kun lisäsivät 20e kausipassiin kunnon rahan arvoisen laajennuksen joka ei alunperin edes kuulunut siihen.

Käyttäjän TOMPPA994 kuva
TOMPPA994
Lainaus käyttäjältä gurgi

[quote='käyttäjältä raahka']Techland aloitti, Bethesda perästä ja sitten kaikki muut, season passin hinnan korotus että saadaan jengi ostamaan se "kun vielä halvalla saa." Aikanaan voi laittaa sitten -50% alennukseenkin kun saa vielä hyvät rahat. Ja tähän näissä mennään kun tuota myydään loppukuun aikana järjettömät määrät.

Goty versiota odotellessa. Jos ei tule niin saa jäädä pelaamatta koko roska.[/quote]Techlandin korotus oli vaan 10e ja muutenkin reilumpi kun lisäsivät 20e kausipassiin kunnon rahan arvoisen laajennuksen joka ei alunperin edes kuulunut siihen.

Juuri näin.. :)

Käyttäjän H3kk3 kuva
H3kk3

Jos kausipassin mukana tuleva sisältö tarjoaisi yhtä paljon pelattavaa kuin itse peli niin tuota hintaa voisi jollain tavalla perustella. Kuitenkin Bethesdan tuntien suurin osa dlc:stä on kierrätettyjä resursseja ja nopealla aikataululla yhteenkasattuja uudistuksia, jotka onnistuvat laadultaan jäämään modien varjoon, joten 50 euron hintalappu vaikuttaa aika kohtuuttomalta.

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Eikös tämä sama PR tyyppi huudellut että pelin konsoliversioissa ei ole ruudunpäivitys ongelmia, ihan turha äijä.