Bethesdan salamurhapeli tarjonnee nopeimmillekin yli 10 tunnin edestä pelattavaa / Uutiset / pelaaja.fi

Bethesdan salamurhapeli tarjonnee nopeimmillekin yli 10 tunnin edestä pelattavaa

18.06.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Bethesda on kertonut uusia yksityiskohtia salamurhapeli Dishonoredista. Yhtiön blogissa pelinkehittäjät vastaavat aika ajoin pelaajien esittämiin kysymyksiin, jotka tällä kertaa käsittelivät pelissä nähtyjä kykyjä ja koko kokemuksen pituutta.

Pelin luovien johtajien mukaan Dishonored on läpäistävissä parhaimmillaan noin 12-14 tunnissa. Kyseisen tuntimäärän saavuttamisen pitäisi kuitenkin vaatia varsin suoraa pelitapaa. Hitaammin etenevillä salakuuntelijoilla peli voi ilmeisesti osoittautua tuplastikin pidemmäksi kokemukseksi.

Kykyjen osalta peli vastaavasti tarjoaa muutamia vaihtoehtoja. Kaiken kaikkiaan Dishonored pitää sisällään kuusi suurempaa aktiivista voimaa, joiden rinnalle on myös asetettu neljä pelihahmoa tavalla jos toisella parantavaa passiivista voimaa.

Näiden ohella pelaajat kykenevät tietysti hyödyntämään erilaisia aseita sekä apuvälineita, joiden lisäksi käyttöön annetaan erilaisia yliluonnollisia lisäetuja tarjoavia riimuja. Jälkimmäiseksi mainittuja pelistä pitäisi löytyä 40 kappaletta.

Dishonored saapuu sekä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle että pc:lle 12. lokakuuta. Peliä kehittää muun muassa Arx Fataliksen työstänyt Arkane Studios.

Lisää pelistä voi lukea uusimmasta Pelaajasta.

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Vaikuttaa oikein lupaavalta, sitten kun pelille löytyisi vielä pudjetin mentävä reikä.

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell

Ohan sulla tuossa pari kuukautta aikaa säästää. Rapia 10e kuussa säästöön ja peli on sinun lokakuussa. Peli vaikuttaa niin mielenkiintoselta, että tulee olemaan yksi niistä harvoista peleistä mitkä (ainakin yritän) ostaa julkasuviikolla.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Vuoden kiinnostavin peli, Far cy 3:n heiluesssa kakkos sijalla. Aineksia on vaikka mihin, mutta hieman huolettaa että onnistuvat kusemaan :/

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Nostoja