Bethesdan Starfield tähtää raudan ja pelattavuuden osalta seuraavaan sukupolveen – mutta saattaa silti saapua myös nykykonsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Bethesdan Starfield tähtää raudan ja pelattavuuden osalta seuraavaan sukupolveen – mutta saattaa silti saapua myös nykykonsoleille

3.07.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Bethesda julkisti E3-messutilaisuutensa päätteeksi uuden tieteispeli Starfieldin, jonka Todd Howard mainitsi julkistaessaan edustavan yhtiön seuraavaa täysin uuden, seuraavan sukupolven, yksinpelattavan eeppisen pelisarjan alkua.

Eurogamerille hiljattain antamassaan haastattelussa Howard on hieman avannut käsitettään ”seuraavan sukupolven”, jonka oletettiin viittaavan seuraavan sukupolven konsoleihin.

– Käsite tarkoittaa meille kahta asiaa. Tarkoitamme sillä rauta- ja softapuolta, mutta ajattelemme sitä myös pelattavuuden näkökulmasta – millaiselta seuraavan sukupolven eeppinen yksinpelattava roolipeli tuntuu meistä? Howard paljastaa.

Suosituskokoonpanoja ei ole kuitenkaan lyöty Starfieldin osalta vielä lukkoon, mutta Howardin mukaan studio tähtää tulevaisuuteen seuraavan sukupolven spekseihin. Tämä ei kuitenkaan poista mahdollisuutta, että peli saatettaisiin nähdä myös nykyisillä alustoilla.

– Ajattelemme todella, todella pitkälle tulevaisuuteen, joten kehitämme jotain, joka pysyy käsittelemään seuraavan sukupolven rautaa. Sitä me rakennamme juuri nyt ja se on tarkoituksemme, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö peli voisi olla olemassa myös nykyisillä alustoilla, Howard avaa.

Starfieldin julkaisu on kuitenkin vielä kaukaisuudessa, joten Howard ei ole valmis paljastamaan pelistä paljoa sen enempää. Hän kuitenkin paljastaa, että kyseessä on erilainen peli kuin studion Fallout- ja The Elder Scrolls -sarjat, mutta siinä on silti samoja tunnistettavia piirteitä kuin näissä kahdessa pelisarjassa.

– Mutta siinä on myös paljon uusia ominaisuuksia, joita olemme miettineet jo jonkin aikaa ja jotka toimivat tällaisen pelin suhteen erityisen hyvin. Kerromme niistä lisää tulevaisuudessa. Nyt toivon, etten olisi julkistanut peliä! Howard vihjailee tulevasta. 

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

No onneksi sentään joku ei ole lähdössä nimittämään uutta käännöstä remasteriksi aiheetta.
Mutta luottamus on pieni, kuitenkin sieltä tulee vanhan sukupolven jälkeen julkaistava starfield ultimate remaster gold complete galaxy eddition tai vastaava pökäle.

Nostoja