Beyond Good & Evil 2:sta kuullaan lisää tänä vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Beyond Good & Evil 2:sta kuullaan lisää tänä vuonna

26.05.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Ubisoftin odotetusta ikuisuusprojektista Beyond Good & Evil 2 on luvattu kertovan lisää kuluvan vuoden aikana.

Pelin luonut Michel Ancel paljasti fanin esittämässä kysymyksessä Instagramissa, etteivät E3-messut ole välttämättä paras paikka esitellä Beyond Good & Evil 2:ta, mutta että kehitteillä olevasta pelistä pitäisi kuulua jotain jossain vaiheessa tätä vuotta.

Alkujaan pelin kehitys käynnistettiin jo vuoden 2006 tietämillä, kunnes se pistettiin muutamaa vuotta myöhemmin jäihin. Ancel ryhtyi kuitenkin julkaisemaan jälleen konseptitaidetta ja muita kuvia projektista vuoden 2016 syksyllä ja varmisti pelin olevan esituotannossa.

Netissä pyörineiden huhujen mukaan peli julkaistaisiin vuonna 2018 ja aluksi ainoastaan Nintendo Switchille. Toiset huhut kertovat pelin puolestaan olevan jatko-osan sijaan kattavampi uudelleenkäynnistys, joka syventäisi paremmin pääkaksikko Jaden ja Peyjin menneisyyttä kulkien muuten ensimmäisestä osasta tutun matkan.

Ubisoft tai Ancel eivät ole kuitenkaan paljastaneet vielä mitään juonen, julkaisupäivän tai -alustan suhteen.

Lähde: Michel Ancel

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

BG&E 2 olisi syy ostaa Switch, mutta koska kyseessä on Ubisoft niin aivan kaikki on mahdollista, lähtien pelin peruuntumisesta ja päätyen hahmojen varaa rakennuttuun rabbids-peliin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Muistatteko miten kävi kun Ubisoft viimeksi sanoi julkaisevansa kohtuu halutun pelin pelkästään Nintendon konsolille? En usko tuota sekuntiakaan.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Ihana söpö possu!:) <3