Beyond Light -laajennus vaatii koko Destiny 2:n lataamisen uudelleen / Uutiset / pelaaja.fi

Beyond Light -laajennus vaatii koko Destiny 2:n lataamisen uudelleen

26.09.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Destiny 2:n tuleva Beyond Light -laajennus pakottaa lataamaan koko pelin uudelleen, Bungie kertoo.

Bungien mukaan Beyond Light uudistaa pelin rakennetta hallitakseen paremmin pelin asennuskokoa ja nopeutta. Studio kertoo Destiny 2:n asennuksen koon pienentyvän samalla 30-40%. Optimointien myötä Destiny 2:n asennuskoon kerrotaan olevan Beyond Lightin myötä alustasta riippuen 59-71 gigatavua. Uudistuksilla pyritään myös hallitsemaan asennuskokoja paremmin lähivuosina. Uudistusten vuoksi peli on myös ladattava kokonaisuudessaan uudestaan Beyond Lightin ilmestyttyä.

Bungie kertoo tiedostavansa, että muutos voi olla ikävä hitaammilla internet-yhteyksillä varustettujen pelaajien kannalla, mitä studio yrittää kuitenkin helpottaa käynnistämällä Destiny 2: Beyond Lightin ennakkolataukset ainakin kymmenen tuntia ennen laajennuksen julkaisua. Destiny 2: Beyond Light saapuu 10. marraskuuta.

Lähde: Bungie

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Voi voi, minkä Bungie menitkään tekemään...

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Nyt kyllä aikamoisen vitsin murjasivat :)

Lainaus

mitä studio yrittää kuitenkin helpottaa käynnistämällä Destiny 2: Beyond Lightin ennakkolataukset ainakin kymmenen tuntia ennen laajennuksen julkaisua.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Mitä tuota virallista blogia luin, niin ihan hyviä asioita tällä ainakin suunnitelmien mukaan saavutettaisiin. Esim. päivitysten julkaiseminen olisi sujuvampaa, jolloin korjauksia bugeihin ei tarvitsisi ehkä enää odotella viikkotolkulla.

Moottorin päivitykset myös mahdollistaa enemmän luovia ratkaisuja tehtävätyyppien suhteen. Olemassaoleviin tehtäviin tämä ei tietenkään vaikuta, mutta saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Myös EDZ ja Nessus saavat jonkinlaisen kasvojenkohotuksen valaistuksen osalta.

Ihan hyvä, että peliä kuitenkin päivitetään vähän isommin, kun Destiny 3 -pläänit siirtyi hamaan tulevaisuuteen.

P.S. Tietysti samalla varoiteltiin päivityksen tuovan todennäköisesti mukanaan erityisen paljon bugeja, mikä kertoo Bungien mittapuulla siitä, että peli voi olla hetken aika rikki.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0
Lainaus frozen

Nyt kyllä aikamoisen vitsin murjasivat :)
[quote]mitä studio yrittää kuitenkin helpottaa käynnistämällä Destiny 2: Beyond Lightin ennakkolataukset ainakin kymmenen tuntia ennen laajennuksen julkaisua.[/quote]

Vitsistä en tiedä, mutta vaikka 10h riittää varmaan suurimmalle osalle pelaajia niin itsekin ihmettelin että miksi vaan 10h? Tottakai nyt kun eletään poikkeuksellista aikaa niin ymmärtää jotenkin mutta yleensä ollaan saatu 1-2pv aikaa ladata. Mutta muuten itse ainakin ymmärrän koska kuten Haerski sanoi, tulee pelimoottoriin mittaavia uudistuksia.

Esim lainattu bungie.net sivulta
" With the tremendous size of Destiny, our complete shippable content builds were frequently taking north of 24 hours. We made investments to bring that down to sub-12 hours, which resulted in a bunch of changes to our content and patching formats."

Ja tottakai kaikki mitä Haerski mainitsi. Mutta uskon että täällä ollaan heti tuomitsemassa ilman että ollaan edes perehdytty asiaan :D
Mutta oli kyllä jo korkea aika päivittää vähän pelimoottoria. Seuraavaksi kun saisi vähän tietoa mitä Bungie meinaa tehdä huijareille ja Anti cheatille.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Ja kun pelaa Stadialla, niin odotusaika on hörppy kahvista ja menoksi.

Nostoja