Beyond: Two Souls dramatisoi PS4:llä ensi viikolla, Heavy Rain ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Beyond: Two Souls dramatisoi PS4:llä ensi viikolla, Heavy Rain ensi vuonna

20.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
18

PlayStation 3:lla alunperin tavatut erittäin tarinavetoiset seikkailupelit Beyond: Two Souls ja Heavy Rain ovat saaneet julkaisupäivänsä uusien PlayStation 4 -versioidensa osalta.

Ensimmäinen ulos saapuu Beyond: Two Soulsin ehostettu versio, joka saadaan kauppoihin Euroopassa ladattavassa muodossa niinkin nopeasti kuin ensi viikolla 26. maraskuuta. Uudella alustalla pelin ulkoasua on tietysti paranneltu muun muassa niin 1080p-resoluution kuin myös paremman valaistuksen ja varjojen voimin. Nyt myös pelin tapahtumat on lisäksi mahdollista pelata alusta asti läpi kronologisessa järjestyksessä, ja näyttääpä peli aina jokaisen kohtauksen lopussa tällä kertaa myös, miten eri tavoin eri pelaajat ovat pelissä tehneet valintojaan.

Myös Beyond: Two Soulsiin aikoinaan julkaistu Enhanced Experiments -lisäsisältöpaketti löytyy PlayStation 4 -version sisuksista heti oletuksena. Koko ehostetulle kokonaisuudelle kertyy hintaa 30 euroa.

Heavy Rainia saadaan odottaa ladattavaksi PlayStation 4:lle vastaavasti aina maaliskuun 2. päivään asti. Samana päivänä myyntiin PlayStation 4:lle tuodaan myös fyysinen kokoelmapaketti, josta itselleen voi saada sekä Heavy Rainin että Beyond: Two Soulsin samalla kertaa. Kehittäjä Quantic Dream on myös jo luvannut, että Beyondin jo digitaalisena ostaneet voivat ostaa Heavy Rainin myöhemmin alennettuun hintaan, kun se julkaistaan.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Maistuu!

Käyttäjän frozen kuva
frozen

heavy rain oli vähän parempi mutta tässä oli todella huono tuo juoni ja toivottavasti siinä uudessa pelissä olisi parempi jos on nyt mukana oikeita kirjottajia sentäs

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

60fps? Jos ei, niin jääköön kauppaan. Ruudunpäivitys näissä nimenomaan nakersi, varsinkin Beyond: Two Soulsissa.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Omistan jo alkuperäiset, mutta taidan silti, ehkä ostaa myös fyysisenä Ps4:lle.

Käyttäjän rap kuva
rap

Molemmat pelit on tullut pelattua PS3:lla mutta kyllähän tuon kokoelma paketin vois ostaa, kuitenkin hyvät pelit kyseessä. Mutta tietysti tuo paketti ilmestyy vain muutaman päivän erolla Uncharted 4 kanssa, että kyllä Uncharted 4 vie voiton koska uusi peli. Katotaan tuota pakettia sitten myöhemmin.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Molemmat omistan jo ps3 mutta nämä on sitä pelien parhaimmistoa että tulee hommattua uudelleen.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Sony voisi nimetä Playstation 4:n Remasterstation 4:ksi...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko tässä pelissä sellaista vaihtoehtoa että vähemmän pelaavakin juoksisi tämän läpi? Joku Story Only -tila. Ajattelin vain josko tuota ehdottaisi vaimolle kun tuossa on ihan ok tarina kuitenkin. Ja nyt joku tulee itkemään että jos ei tuon verran osaa "pelata" niin plaa plaa. Toisaalta ehkä vain ostan Until Dawnin ja pelaillaan se kahdestaan. Ja Life is Strangekin pitäisi hankkia. No, fyysisenä sitten.

En muuten edelleenkään ymmärrä miksi tuo pitäisi pelata kronologisesti? Hyvin toimi kuten oli alunperin järjestelty.

Tästä ideasta saisi muuten toimivan tv-sarjan aikaiseksi. Tyttö ja yliluonnollinen, näkymätön olento kikkailevat, pakenevat erinäisiä tahoja ja seikkailevat ympäri maailmaa. Jollain kaudella sitten sinne koulutukseen ja kääntyykin hieman asetelmat kun ollaan niiden aiemmin perässä olleiden tahojen joukoissa. Eikä olisi edes kalliimpien sarjojen tasolla kun kovin erikoisia juttuja ei tarvitsisi efektien suhteen tehdä. Ja tietenkin tuo äärettömän yllättävä paljastus yliluonnollisesta veitikasta olisi säästetty edes jonnekin toiselle tai kolmannelle kaudelle.

Lainaus käyttäjältä Shunichiro

Sony voisi nimetä Playstation 4:n Remasterstation 4:ksi...

Vieläkö joku jaksaa näistä valittaa? Jos yhtään on asiaan perehtynyt, niin ymmärtäisi miksi nämä ovat - tai ainakin voivat olla - hyvä juttu: kun remasteroidaan peli, saadaan tuottoja ehkä sitten uusia pelejä varten. Samalla uusille pelaajille (moni tuli muualta kuin PS3:lta PS4:n pariin) tulee peli koettavaksi. Kysymys sinulle: miten nämä ovat sinulta pois? Ainoa syy minkä nyt äkkiä keksin, on se, että sinua vituttaa kun ostit ns. "paskemman" version. Itse olen PS3:lle ostanut TLoU:n, Unchartedit, Flowerin, Journeyn ja Beyondin, eikä haittaa yhtään että tulee uudet versiot. Lisäksi esimerkiksi Naughty Dog kertomansa mukaan sai hyvää kokemusta PS4:sta TLoU:n ja Unchartedien uusintaversioiden kautta, joka varmasti oli hyödyksi muissa peleissä.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Beyond toimi just hyvin tolleen "pomppimalla" edes takasin Jodien elämän varrella, Omasta mielestä Heavy Rain oli kyl selkeesti parempi teos ja siihen olisin saattanut ostaa jopa delsuja, se ainoo joka siihen tuli oli lyhyydestään huolimatta varsin mainio.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Shunichiro

Sony voisi nimetä Playstation 4:n Remasterstation 4:ksi...

Niinpä ja eniten tässä itseäni ärsyttää se, että me jotka ostimme PS3 yksinoikeudet silloin, kun ne enImmäisen kerran julkaistiin saamme isoimman keskisormen naamallemme. Ne jotka skippasivat PS3:n kokonaan ja pelasivat tuon ylipitkän sukupolven 360:llä saavat nyt paremmat versiot peleistä (heidät palkitaan käytännössä), jotka me PS3-pelaajat mahdollistimme. Jos me haluamme nämä paremmat versiot, niin joudumme ostamaan ne toiseen kertaan. Ihanne tilanteessa me jotka omistamme alkuperäiset saisimme ne ilmaiseksi, tai edes hyvin suurella alennuksella. Tämä on hyvä bisnes Sonylle, se on asian ainut positiivinen asia. Se on ilmeisesti myös hyvä niille jotka eivät välittäneet koskaan ostaa PS3:sta. Eli juurikin me jotka pidimme PlayStationin elossa olemme ainoat jotka saavat ison fuck you:n päin pläsiä. Tiedän, että tästäkin tulee taas kunnolla kuraa niskaan, mutta minusta on tärkeämpää ilmaista oma mielipiteeni asiasta rehellisesti sitä mitenkään kaunistelematta. Toivottavasti Metal Gear Solid 4 pysyy ikuisesti PS3 yksinoikeutena, vaikka rakastaisin pelata sitä pc:llä hiiren tarkkuudella ja 60fps.

Lainaus käyttäjältä zappah

Tästä ideasta saisi muuten toimivan tv-sarjan aikaiseksi.

Totta, ainakin minä katsoisin.

Lainaus käyttäjältä zappah

Samalla uusille pelaajille (moni tuli muualta kuin PS3:lta PS4:n pariin) tulee peli koettavaksi.

Nimenomaan tämä on se ongelma, edellisen sukupolven muualla viettäneet palkitaan...

Lainaus käyttäjältä zappah

Kysymys sinulle: miten nämä ovat sinulta pois? Ainoa syy minkä nyt äkkiä keksin, on se, että sinua vituttaa kun ostit ns. "paskemman" version.

... ja juurkin tämä on se toinen ongelma. Me jotka itseasiassa tuimme puljua ostamalla nämä pelit silloin saamme isoimman potkun naamaan. Kiitos. Ja sekö ei saisi vituttaa? Kyllä itteäni ainakin vituttaa ostaa sama peli kahteen kertaan.

Tässähän kannatais nyt olla kaukaa viisas ja jättää PS4-uutuudet hyllyyn ja ostaa remasterit vasta next-genille. Mitäs jos kaikki tekis näin, tuskin olisi next-geniä?

Nostoja