Bileet pystyyn lokakuussa – Super Mario Party paljastettiin Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Bileet pystyyn lokakuussa – Super Mario Party paljastettiin Switchille

12.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5

Nintendo E3-julkistuksiin lukeutui täysin uusi Mario Party -peli Switchille. Bilepelisarjan uudelleenkäynnistäjäksi mainostettu Super Mario Party syventää tuttua lautapelikaavaa entistä strategisemmilla elementeillä.

Super Mario Party esittelee lukuisia uudenlaisia pelityylejä, jotka nojaavat vahvasti Switch-konsolin monipuoliseen luonteeseen. Lautapelin mekaniikka palaa perinteisempään neljän pelaajan vuorotteluun, ja tavoitteena on metsästää tähtiä. Mukaan kuitenin mahtuu niin Joy-Con-ohjaimen liikkeentunnistusta hyödyntäviä minipelejä kuin täysin uusia pelimuotojakin.

Pelaajat voivat halutessaan liittää vaikkapa kaksi Nintendo Switch -konsolia yhteen, mikä mahdollistaa muun muassa kahden pelitilanteen jakamisen kahdelle eri Switch-ruudulle hieman Nintendo DS -käsikonsolin kaksoisruutujen tapaan. Ominaisuutta voi hyödyntää muun muassa Toad's Rec Room -nimisessä moodissa.

Kaikenkaikkiaan Super Mario Party sisältää 80 erilaista minipeliä. Peli julkaistaan Switchille 5. lokakuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Jes! Tätä olenkin jo odotellut 🙂 erityisen hienoa että on luovuttu 9:n ja 10:n typerästä yhteisestä kärrystä

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Ottamatta kantaa itse peliin täytyy todeta, että nämä näytellyt trailerit ovat aivan helvetin noloja. Onko Nintendon pakko todistella, että Switch ei ole vain epäsosiaalisten nörttien ja lasten juttu?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Parin kuukauden ajan olen ääneen ihmetellyt kumppanilleni että miksei Nintendo tajua tehdä uutta Mario Partya. Nyt kun huomasin tämän uutisen niin ihan oikeasti tuli reagoitua isommin mitä yhteenkään muuhun E3-uutiseen.

Tämä menee ostoon todellakin.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Traileri oli tosiaan taas niin karmea, että hyppimällä eri kohtiin katsoin. Ostoon menee kyllä.

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

nii no eiks jokatuutista tuu tota kiva kivaa monikulttuurista meininkiä, ei oo pelköståän nitendon juttu.

Lainaus Poliisitapaus

Ottamatta kantaa itse peliin täytyy todeta, että nämä näytellyt trailerit ovat aivan helvetin noloja. Onko Nintendon pakko todistella, että Switch ei ole vain epäsosiaalisten nörttien ja lasten juttu?