BioShock elää edelleen ilman luojaansakin / Uutiset / pelaaja.fi

BioShock elää edelleen ilman luojaansakin

24.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
BioShock elää edelleen ilman luojaansakin

Vaikka palkittu BioShock on menettänyt alkuperäisen tiiminsä, sen hiillos kytee vieläkin hiljalleen.

Pelisarjan luoja Ken Levine on jo siirtynyt BioShockin parista omasta mielestään vihreämmille laitumille, mutta sarja itse ei ole vielä tullut tiensä päähän. BioShock-julkaisija 2K Gamesin omistavan Take-Two Interactiven toimitusjohtaja Strauss Zelnick vakuutteli viime viikolla, että huippusuositusta sarjasta tullaan vielä kuulemaan viime vuosien hiljaisuudesta huolimatta.

– Sarja on 2K:n käsissä. He kyllä ilmoittavat uusista julkaisuista, kun sen aika tulee. BioShock on meille kiistatta vakinainen pelisarja, ja meillä on uskoa siihen, Zelnick pohti lavalla MKM Partners Investor Day -sijoittajakonferenssissa.

Take-Twon on määrä julkaista myös Levinen tuleva peliprojekti, josta ei tiedetä vielä kovin paljoa. Zelnickin mukaan miehen tuore scifituotos on kuitenkin äärimmäisen luova ja innovatiivinen tapaus. Myös Levinen puuhista saatetaan kuulla lisää toivon mukaan lähitulevaisuudessa.

Lähde: GameSpot, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaa, saapa nähdä mitä tulee. Mitä tähän pelisarjaan nyt edes enää tekee sitten. Jollain tapaa tuo tuntuu että olisi jo taputeltu homma purkkiin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Mahtava kuva! Tuli kylmät väreet!

Viime aikoina on helkatin kovasti tehnyt mieli palata Infiniten pariin. Sais juonestakin paremmin kiinni toisen läpipeluun myötä. Bioshock: Infinite on ainut peli jonka oon ostanut täyteen hintaan digitaalisena, vaikkei sarjan paras olekaan. Että sellainen tieto.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Infinite jätti kylmäksi kun nousi odotukset vähän liian korkealle ekan gameplay pätkän jälkeen. Ei ollut edes aseiden kustomointia ja kentät olivat tuskasen putkimaisia ilman salahuoneita ja ovia hyhyh oli pakko myydä pois kokoelmasta. Pakko katsoa nyt se eka gameplay pätkä, siinä oli sitä jotain

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Infiniten sain kultapelinä ja totesin etten koskaan tule ostamaan Bioshock peliä. Vieläkin näen painajaisia pelin karseudesta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä SilentHill

Infiniten sain kultapelinä ja totesin etten koskaan tule ostamaan Bioshock peliä. Vieläkin näen painajaisia pelin karseudesta.

Kympin peli mulle.

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Infiniten DLC:t oli kyllä mahtavia. Muuten Bioshockit oli jonkinasteisia pettymyksiä. Odotin jotain vapaampaa, kuten Metroid Prime. Hyviä pelejä kuitenkin - kunhan sisäistää sen, että ne on vain räiskintöjä.