BioShock-fiilis on vahva toukokuulle vahvistuneessa Close to The Sunissa / Uutiset / pelaaja.fi

BioShock-fiilis on vahva toukokuulle vahvistuneessa Close to The Sunissa

12.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Jännitysseikkailu Close to The Sun on saanut julkaisupäivän pc:llä. Toukokuun 2. päivä peli ilmestyy saataville Epic Games Storeen, mistä se jatkaa Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle vielä myöhemmin tämän vuoden aikana.

Hintaa sille kertyy 30 euroa.

Roomalaisen Storm in a Teacup -studion luomus on peittelemättä löytänyt innoitusta erityisesti BioShock-sarjasta. 1800-luvun lopulle sijoittuva seikkailu asettaa tutkimaan kovia kokenutta Helios-laivaa, josta oli tarkoitus tulla utopistinen koti maailman tiedeyhteisön nerokkaimmille jäsenille. Juhlavastaanoton sijaan pelaajaa odottavat siellä kuitenkin erilaiset kauhut, joista ei selviydytä tällä kertaa tosin aseita paukutellen, vaan ennen kaikkea pulmia ratkoen ja vaaroja vältellen.

Uudella trailerilla esille on nostettu nimenomaan Close to The Sunin tunnelmallisempaa puolta. Hippusen enemmän pelikuvaa on bongattavissa sen vanhemmasta trailerista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän veepeeuho kuva
veepeeuho

Toivottavasti on enemmänkin ensimmäisen Bioshockin tyyppinen tapaus. System shock -vibat on aina enemmän kuin toivottuja peleissä. Kuten myös Deus Ex ja Thief. Pelien kermaa ihan aikuisten oikeasti, joka muuta väittää puhuu paskaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kuvasto on kyllä tutunoloista mutta gameplay näyttääkin sitten ihan erilaiselta. Ei pysty kyllä vielä näiden perusteella sanomaan kauheasti mutta pitää ehdottomasti seurailla tätä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Saakohan edes asetta pelissä vai juostaankohan siinä karkuun vain koko ajan