Bioshock-pelisarja saapuu Switchille, ikärajaluokitus paljastaa / Uutiset / pelaaja.fi

Bioshock-pelisarja saapuu Switchille, ikärajaluokitus paljastaa

15.01.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Bioshock-pelisarja on tekemässä tuloaan myös Switchille.

Taiwanilaisen ikärajaluokituslautakunnan julkaisemien tietojen mukaan julkaisija Take-Two olisi tuomassa kaikkiaan neljää Bioshock-julkaisua Switchille. Konsoli olisi saamassa ikärajaluokitusten mukaan Bioshock Remasteredin, Bioshock 2 Remasteredin, Bioshock Infinite: The Complete Collectionin sekä kaikki kolme peliä kokoavan Bioshock: The Collectionin, joka julkaistiin alun perin vuonna 2016.

Ikärajaluokitus ei anna osviittaa pelien julkaisupäivästä, eikä julkaisija Take-Two ole vahvistanut pelien julkaisua virallisesti. Julkistusta voitaneen kuitenkin odottaa lähiaikoina.

Lähde: VG247
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Eka Bioshock oli aika ristiriitainen kokemus itselleni. Tosi putkimainen peli, jossa oli horroria, mutta ei survivalia. Olisi ollut muuten täydellinen kauhupeli huippu komealla ympäristöllä.

Ymmärrän että merkittävä peli monille, mutta todellisuudessa aika putkimainen räiskintä, jossa vaan juostiin hakemassa esine A-pisteestä B-pisteelle, josta sitten pitikin vielä talsia C-pisteelle ja kertaalleen takaisin. Nyt mitä enemmän muistelen pelikokemusta, sitä vähemmän houkuttelee palata pelin pariin. Kolmasosa kiinnostaisi kyllä, mutta katsotaas nyt tuleeko Switchille hommattua.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Aina vaan vanhenee. Mikä seuraavaksi: Dead Space -trilogia (2008–2013), F.E.A.R.-trilogia (2005–2011) vai Prince of Persia: Sands of Time -trilogia (2003–2005)?

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Eipä näitä enää jaksa, ja pelaisin muutenkin PS3:lla tai PC:llä. Switchille tulee nyt odoteltua uutta Zeldaa ja Metroid Primea.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Collection on kuitenkin jopa 2016, joten ei tämä nyt vielä niin paha ole. Riippuen toki että millaisia versioita nuo muut ovat mutta eiköhän ne ole tuosta kokoelmasta, joten 2016 se sitten on.

Vanhempaakin sinne pukkaa ja itse olen usein tuota asiaa huokailemassa. Switch tuli 2017 ja jos sitä ennen ei ole pelannut, jonka kautta näitä pääsisi vasta nyt pelaamaan, niin ihmetellä voi, että miksi se pelaaminen alkoi vasta Switchillä ja mitä teki vaikka silloin 2016 tai aiempina vuonna kun tämänkin sarjan pelejä ilmestyi ja niitä kehuttiin jne.

Uudet pelaajat, jotka ovat Switchin kautta pelaamisen aloittaneet, ovat tietenkin täysin eri asia. Heille nämä voivat olla hyviäkin tapauksia. Tosin toivoisi että hinnoittelu olisi järkevämpää mitä se näillä Nintendon alustoilla monesti on. Vasta myytiin Switchille jotain pelejä erikseen 30 eurolla kipale kun ne sai kokoelmassa 40-50 eurolla muille vehkeille. Hinnat suunnilleen sinne päin mutta idea kuitenkin, että muilla alustoilla pelit saa parempina, halvemmalla ja vuosia aiemmin.

Nostoja