BioShock-tekijöiden uutukainen epäonnistui pahasti Kickstarter-tavoitteessaan / Uutiset / pelaaja.fi

BioShock-tekijöiden uutukainen epäonnistui pahasti Kickstarter-tavoitteessaan

10.11.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
6

Alkuvuodesta kuultiin ikäviä uutisia pelistudiorintamalta, kun BioShock-peleistä tunnettu Irrational Games suljettiin. Osa Irrational Gamesin vanhoista työntekijöistä perusti Day For Night Gamesin. Day For Night Gamesin ensimmäisen pelin piti olla mielenkiintoinen The Black Glove, jossa oli tarkoitus matkustella ajassa edestakaisin.

The Black Glovea varten perustettiin Kickstarter-kampanja. Day For Night Gamesin oli tarkoitus kasata kokoon 550 000 dollaria The Black Glovea varten. Nyt varainkeruukampanja on päättynyt pettymykseen. The Black Glovea yhteisörahoitettiin ainoastaan 216 517 dollarin edestä.

Yhteisörahoitukseen osallistuneiden rahat palautetaan. Day For Night Games on kuitenkin ilmoittanut, että se yrittää yhä saada pelinsä julkaistua. Day For Nightsin mukaan heihin on otettu yhteyttä muutamien julkaisijoiden toimesta. Studio myös vihjaa, että heillä on muutamia muitakin ideoita takataskussaan.

Lähde: Polygon.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Pilkunviilausta, mutta rahoja ei palauteta, sillä jos Kickstarter-projekti ei saa alkujaan vaadittua summaa kasaan, niin mitään rahoja ei myöskään koskaan peritä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mielestäni koko pelin idea oli sen verran epämääräinen ja epäpelillinen että vaikka esim. Stanley Parablen ostinkin, niin ei tämä The Black Glove innostanut minkään vertaa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Minusta tämä kuulosti mahtavalta...

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Suoraan sanoen näyttää ihan liikaa Bioshockilta, mikä minun mielestäni alkaa olla jo vähän loppuunkaluttu sarja ammennettavaksi. Steampunk-henkistä tyylittelyä tällä kertaa teatteriympäristössä ja tyypillinen teema jonkinlaisen luovan yhteisön rappeutumisesta ja vajoamisesta hulluuteen, minkä syitä sitten lähdetään sankarismiehenä selvittelemään. Olisikohan tätä laatua nähty jo riittämiin vähälle aikaa?

Toiseksi tuollainen mystillinen mysteeripeli ei oikein muutenkaan sovi joukkorahoitettavaksi, koska luonnollisestikaan juuri mitään ei voi paljastaan spoilaamatta peliä, mutta jollain rahoittajat pitäisi kuitenkin vakuuttaa. Kaikki ei kuitenkaan kovin mielellään laita rahojaan sikaan säkissä.

Käyttäjän raahka kuva
raahka

Eipä innostanut tuo projekti, tekisivät System Shock 3 niin rahaa virtaa ovista ja ikkunoista.

Käyttäjän lindario kuva
lindario
Lainaus käyttäjältä raahka

Eipä innostanut tuo projekti, tekisivät System Shock 3 niin rahaa virtaa ovista ja ikkunoista.

Aamen.