BioShockit yhteen tuova kokoelmapaketti julkistettiin

Kesällä huhuttu BioShock-kokoelmapaketti on varmistunut tosiasiaksi. Mutta saadaanko sitä varsinaisesti Eurooppaan?

5.1.2013 17:19

Julkaisija 2K Games valmistautuu BioShock Infiniten tuloon tuomalla kauppoihin muistia virkistämään BioShock: Ultimate Rapture Edition -kokoelmapaketin. Toistaiseksi kunnollisesti vain Yhdysvaltoihin vahvistettu paketti saadaan ensimmäisten saataville tammikuun 14. päivä. 2K kuitenkin lupaa, että paketti nähdään vielä myös muutamilla muillakin alueilla myöhemmin.

Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle saapuva Ultimate Rapture Edition sisältää alkuperäisen BioShockin, BioShock 2:n sekä kaikki niiden saamat lisäsisältöpaketit. Xbox-pelaajat pääsevät paketin myötä myös käsiksi alkujaan vain PlayStation 3:n BioShockiin saapuneisiin haastehuoneisiin.

Paketin mukana pelaajille tarjotaan ihmeteltäväksi lisäksi vielä Museum of Orphaned Concepts -niminen kokonaisuus. Sen kautta voi selailla pelisarjan konseptitaidetta, hahmomalleja ja vastaavaa.

Paketin suositushinta Yhdysvalloissa on 29,99 dollaria eli noin 23 euroa.

Ensimmäistä kertaa vihiä Ultimate Rapture Editionista saatiin jo viime vuoden kesällä. Tuolloin brittiläinen ikärajaorganisaatio BBFC mainitsi paketin tarkastettujen tuotteiden listallaan. Tämä voi viitata siihen, että paketti saapuisi vielä ainakin osaan Euroopasta.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa