BioWare julkaisi kiusoittelukuvan seuraavasta Mass Effectistä N7-päivän kunniaksi / Uutiset / pelaaja.fi

BioWare julkaisi kiusoittelukuvan seuraavasta Mass Effectistä N7-päivän kunniaksi

8.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
BioWare julkaisi kiusoittelukuvan seuraavasta Mass Effectistä N7-päivän kunniaksi

BioWare on julkaissut N7-päivän kunniaksi uuden kuvan seuraavasta Mass Effect -pelistä.

Marraskuun 7. päivänä vietetävänä Mass Effect -yhteisön juhlapäivänä studiolla on ollut tapana julkaista tietoja Mass Effect -pelisarjan tiimoilta, eikä tämäkään vuosi tuonut poikkeusta sääntöön. Tällä kertaa tarjolla oli kiusoittelukuva tulevasta Mass Effectistä, joka saattaa tarjota sarjan faneille hieman lisätietoja tulevan pelin annista.

Kuvassa nähdään avaruusalus laskeutuneena tuntemattoman planeetan punaisella pinnalla ja neljä hahmoa kävelemässä kraateria kohti. Lähemmäs zoomaaminen paljastaa yhden nelikosta krogan-hahmoksi. Vaikka kuvassa ei suoranaisesti paljasteta yksityiskohtia pelistä, on peliyhteisö tulkinnut kraaterin muotojen viittaavan pelisarjasta tuttuihin getheihin.

Seuraavan Mass Effectin julkaisupäivästä ei tällä hetkellä ole tietoa, mutta aiempien huhujen mukaan pelin kehityksen olisi määrä päästä täyteen vauhtiin vasta vuonna 2023. Näin ollen peliä ei kannattaisi odottaa saapuvaksi vielä moneen vuoteen.

Lähde: BioWare

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Kunhan saataisiin samanlaista tunnelmaa mitä oli pelin ykkösosassa, niin olen tyytyväinen.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Jos tuo geth-teoria pitää paikkaansa, niin sijoittuuko tämän pelin tapahtumat sitten ennen ME 3:n lopetusta (tai jopa ennen ME1:n alkua) 🤔?

Sillä ymmärtääkseni minkään ME 3:n lopetuksen kaanonisoiminen olisi sellainen matopurkki, jota Bioware ei tohtisi aukoa... Vai ovatko he jo tulleeet toisiin aatoksiin?

Toki gethien päätyminen jonnekin Andromedan kaltaiseen, eristettyyn galaxiin on aina yksi mahdollisuus. Mutta meinaako Bioware jatkaa suoraan Andromedasta on sitten se oma kysymyksensä.