BioWare julkisti virallisesti Dragon Age III:n / Uutiset / pelaaja.fi

BioWare julkisti virallisesti Dragon Age III:n

17.09.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Uusi Dragon Age -sarjan peli on julkistettu. Dragon Age III: Inquisition on parhaillaan kehitteillä BioWaren Edmontonin ja Montrealin studioilla ja se on tarkoitus tuoda kauppoihin vuoden 2013 lopulla. Alustoja ei ole mainittu.

– Fanit eivät ole yhtään pidätelleet toiveissaan, joten emme ole mekään, BioWaren Aaron Flynn kertoo EA:n virallisessa tiedotteessa.

Kehittäjät hehkuttavat halunneensa tuoda faneille juuri heidän toivomansa teoksen. Flynn lupaakin, että palautetta on kuunneltu ja teos näin sisältäisi sekä upean tarinan täynnä valintoja, massivisen maailman, syvällisiä muokkausmahdollisuuksia että tietysti taktisia taisteluita.

Peliä on kehitetty noin kahden vuoden ajan ja sen parissa työskentelee monia jo ensimmäisestä Dragon Agesta asti pelisarjan parissa vaikuttaneita ihmisiä. Peli hyödyntää uutta pelimoottoria, joka on rakennettu Battlefield 3:sta tutun Frostbite 2:n pohjalta.

Lähde: EA, BioWare Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Voi hitsi noita lisänimiä ja niiden hölmöyttä, mutta voi kun oli hyvä uutinen. Paras uutinen pitkään aikaan! Harmi kyllä, kun pitää odottaa vielä ainakin vuosi. Saisi tulla traileri ulos pikimmiten.

Käyttäjän Valtteri Hyttinen kuva
Valtteri Hyttinen

Olisko next-gen julkaisupeli? Frostbite 2 -pelimoottorin pitäisi taipua...

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes
Lainaus

Kehittäjät hehkuttavat halunneensa tuoda faneille juuri heidän toivomansa teoksen.

Eli peli alkaa x ajan kuluttua ykkösen lopusta ja väittää ettei kakkonen koskaan tapahtunut?

Ainakin se, että peliä on tehty jo pari vuotta lupaa parempaa kuin mitä DA2 oli.

Käyttäjän JiPez kuva
JiPez

Taidan odotella vaan Project: Eternityä ja Wasteland 2:sta. Sen verran on luotto karissut EA:han ja BioWareen, että taidan jättää tämän kokonaan väliin.

Ps. Achievement unlocked, en ole ostanut vuoteen yhtään EA:n julkaisemaa peliä (Y)

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Hurrah! Toivottavasti faneja ollaan sitten oikeasti kuunneltu ja peli on lähempänä Originsia. Olen suuri sarjan...ei, ensimmäisen pelin fani. Toista peliä en ole vielä edes aloittanut koska tiedän miten pahasti se ryssittiin..

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Kakkosta en ole vielä pelannut, mutta kaippa sekin pitäisi jos jatkoakin kerran on tulossa. Biowaren pelit ovat aina olleet vähintään ysin luokkaa, joten toivotaan, että tämä peli jatkaa samalla linjalla.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Kakkosen ongelmat ovat lähinnä kosmeettisia. Pelinä se on huomattavasti edistyksellisempi kuin Origins. Tietty jotkut haluaa vain pelata baldur's gatea sadannen kerran. :P

Käyttäjän Juppe kuva
Juppe

Odottelen aika innolla. DA2 ei mielestäni ollut mikään katastrofi, vähän vain liikaa toistoa.

Käyttäjän forfear kuva
forfear
Lainaus käyttäjältä mur72

Kakkosen ongelmat ovat lähinnä kosmeettisia. Pelinä se on huomattavasti edistyksellisempi kuin Origins. Tietty jotkut haluaa vain pelata baldur's gatea sadannen kerran. :P

No paskaahan se oli verrattuna ykköseen, jos totta puhutaan meidän kesken eikö totta ?

Käyttäjän frozen kuva
frozen

2 osassa ainoastaan taistelusta oli tehty hyvä mutta kaikki muu olikin sitten hirveetä paskaa ja ei olisi ikinä uskonu sen olevan biowaren peli

Nostoja