BioWare lahjoittaa Mass Effect -kokoelmia Black Ops II -ostajille

BioWare innostui jakamaan ilmaisia Mass Effect Trilogy -paketteja Black Ops II -mokan johdosta.

14.11.2012 10:23

Kerroimme eilen, kuinka toistuvien raporttien mukaan joistain pc:n Call of Duty: Black Ops II:n pelilevyistä on löytynyt virheen johdosta Mass Effect 2 -pelin tiedostoja. Mass Effect -sarjasta vastannut BioWare ei kuitenkaan näe tapausta vahinkona, vaan kokee, että kyseessä onkin oikeasti enne.

Kanadalaista alkuperää oleva roolipelistudio pyytääkin nyt virheellisiä Black Ops II -kopioita saaneita pelaajia ottamaan yhteyttä heihin. Kuluttajan todistaessa kuvan avulla, että hän omistaa Mass Effectilla varustetun Black Ops II:n, voi hän olla yksi 50 ihmisestä, joille BioWare on valmis lahjoittamaan latauskoodin uutta Mass Effect Trilogy -pelipakettia varten.

– Jos universumi kuvittelee, että sinun pitäisi pelata Mass Effectia juuri nyt, niin mitäpä sitä väittämään vastaan, BioWare julistaa virallisessa blogissaan.

Julkaisija Activisonille varmasti kiusallinen Black Ops II -tapaus ei ole ollut kuluneella viikolla kuitenkaan ainut kerta, kun pelilevyjä painaessa tapahtunut mahdollinen virhe on noussut esiin. Julkaisija Warner Bros. on nyt myös nimittäin vahvistanut vetäneensä Yhdysvalloissa joukon Lego Lord of The Rings -pelejään kaupoista, sillä niiden levyt oli vahingossa merkitty demoiksi. Julkaisija kylläkin vakuuttelee, että levyjen sisältä löytyy virheestä huolimatta kokonainen versio pelistä.

Lähde: BioWare Blog, Game Informer

Lisää luettavaa