BioWaren joutui nöyrtymään fanipalautteen edessä. Mass Effect 3 saa uudet lopetukset, mutta niistä pitää maksaa. DLC:nä vielä tämän vuoden puolella julkaistava Mass Effect 3: Reaped DLC Pack pitää sisällään kaksi uutta, vaihtoehtoista loppua.

EA:lle tuttuun tapaan, paketti on suunniteltu kiinnostamaan jo nykyisistä lopuista pitäviä. Mukaan ahdetaan uusia aseita, modifikaatioita ja hahmonmuokkausominaisuuksia, sekä mahdollisuus jatkaa peliä uusia lopetuksia edeltävästä tallennuskohdasta.

Electronic Arts on tunnetusti kriittinen tavaramerkkiensä imagon suhteen, eikä Mass Effect 3:n synnyttämää negatiivista ilmapiiriä ja asennetta ole katsottu hyvällä. EA antoi BioWarelle mahdollisuuden vedota pelisarjan faneihin jo kahdesti, mutta tulokset eivät miellyttäneet.

Mass Effect 3:n saamat huimat arvostelut eivät nähtävästi paina vaakakupissa, sillä BioWaren Casey Hudson on joutunut selittelemään ratkaisujaan julkisesti.

– Olemme samalla onnellisia ja pettyneitä Mass Effect 3:n saamaan palautteeseen. On hienoa huomata, että pelisarjamme kykenee aiheuttamaan näin voimakkaita tunnereaktioita pelaajissa, mutta tarkoituksenamme on viihdyttää ihmisiä, ei aiheuttaa mielipahaa, Hudson mainitsi PlayFusion-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Uuden latauspaketin hintaa ei ole vielä vahvistettu, mutta GOTY-version mukaan se tulee sisältymään.

Lähde: PlayFusi0n

Lisää luettavaa