Bioware-pomo myöntää studion ongelmat sisäisessä viestissä / Uutiset / pelaaja.fi

Bioware-pomo myöntää studion ongelmat sisäisessä viestissä

5.04.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Bioware-pomo myöntää studion ongelmat sisäisessä viestissä

Bioware on reagoinut sisäisesti väitöksiin studion kehnoista työolosuhteista.

Kerroimme aikaisemmin tällä viikolla studion työntekijöiden väitteistä, joiden mukaan Anthemin kehitystyötä tehtiin huonoissa työolosuhteissa. Työntekijöiden mukaan Biowareen on pesiytynyt työkulttuuri, jossa ahdistus ja masennus ovat arkipäivää. Bioware-pomo Casey Hudson on reagoinut väitteisiin studion työntekijöille lähetetyssä viestissä, jossa hän myöntää ongelmat.

Alkuperäisten väitteiden tapaan Kotaku-julkaisulle vuodetussa viestissä Hudson kertoo ongelmien korjaamisen olevan studion tärkeimpiä asioita.

- Artikkelissä mainitaan monia Anthemin ja joidenkin aiempien projektiemme kehityksessä ilmenneitä ongelmia, Hudson kirjoittaa.

- Se myös yhdistää nämä ongelmat ja työyhteisömme laadun ja henkilöstömme hyvinvoinnin. Nämä ongelmat ovat todellisia ja tärkein prioriteettimme on jatkaa työskentelyä niiden korjaamiseksi.

Hudsonin mukaan Bioware on jo ottanut askeleita oikeaan suuntaan. Studiolla on kuitenkin vielä paljon työtä edessään.

- Olen sitoutunut viemään meidät paikkaan, jossa tuotamme Bioware-peleihin kohdistuviin korkeimpiin odotuksiin vastaavaa laatua työympäristössä, joka on maailman parhaiden joukossa.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Toki voi sanoa mitä sylki suuhun tuo miten asioita korjataan ja halutaan parantaa. Toivottavasti tekevät muutoksia ja nostavat firman takaisin missä olivat. Pari peliä mennyt penkin alle niin nyt olisi hyvä muuttaa kurssi ylöspäin!

Nostoja