BioWaren luomaan Sonic the Hedgehog -roolipeliin saatiin tuore vilaus 13 vuotta pelin julkaisun jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

BioWaren luomaan Sonic the Hedgehog -roolipeliin saatiin tuore vilaus 13 vuotta pelin julkaisun jälkeen

22.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Sonic, bioware, Sonic Chronicles, The Dark Brotherhood, roolipeli, DS, nintendo,

Animaattori Jonathan Cooper on tarjonnut ennenäkemättömän silmäyksen BioWaren vuonna 2008 Nintendo DS:lle ilmestyneeseen Sonic the Hedgehog -roolipeli Sonic Chronicles: The Dark Brotherhoodiin.

Twitter-tilillään Cooper on julkaissut kokonaisuudessaan peliin yhdessä vaiheessa suunnitteilla olleen avausanimaation, jossa Sonic ja tohtori Robotnik ottavat toisistaan tyylitellysti yhteen. Cooperin mukaan animaatio oli pelin päätaiteilijan ja animaattorin Joel MacMillanin ja Nick DiLiberton intohimoprojekti, jonka Sega päätti lopulta kuitenkin korvata pelikuvapätkistä koostetulla introlla.

Sittemmin DiLiberto on tuonut videon nähtäville myös YouTubeen. Cooperin Twitterissä vilaus on saatu lisäksi vielä animaation testimateriaaliin.

Vuoropohjaista toimintaa ja kosketusnäyttökonttrolleja hyödyntänyt Sonic Chronicles on nykyisin varsin unohdetttu BioWare-teos, sillä se ei saapuessaan herättänyt lopulta kummempia tunteita pelaavassa väessä. Vuotta aikaisemmin BioWare oli saanut aikaiseksi myös ensimmäisen Mass Effectin, kun taas Dragon Age: Origins sai julkaisunsa 2009.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja