BioWaren uutuusroolipeli on peruttu / Uutiset / pelaaja.fi

BioWaren uutuusroolipeli on peruttu

9.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Gamescom-messuilla viime elokuussa julkistettu BioWare-roolipeli Shadow Realms ei ole enää kehityksessä. Pelin kohtalosta on kertonut sitä työstäneen BioWare Austin -studion johtaja Jeff Hickman Shadow Realmsin kotisivuilla.

Hickmanin mukaan Shadow Realmsin kohtaloksi koituivat muut BioWaren nykyiset projektit. Jatkossa BioWare Austin keskittyy auttamaan muun muassa Dragon Age: Inquisitionin parantamisessa kuin myös uuden Mass Effectin ja erään toistaiseksi julkistamattoman täysin uuden BioWare-nimikkeen kehityksessä. Paljon huomiota studiolta on edelleen saamassa myös Star Wars: The Old Republic.

– Kuten jokainen Tähtien sota -fani tietää, tämä on massiivinen vuosi Tähtien sota -universumille. Meillä on muutamia mahtavia suunnitelmia tämän eeppisen pelin laajentamiseksi ja odotamme innolla, että voimme kertoa niistä pelaajille lisää tulevina viikkoina, Hickman selittää.

Valmistuessaan Shadow Realmsin oli tarkoitus olla episodeihin jaettu toimintaroolipeli, jossa neljän hengen pelaajaryhmät yrittivät suorittaa erilaisia tehtäviä viidennen pelaajan häiritessä näitä ilkeän Shadowlord-hahmon asemassa. Jo tammikuun alussa pelin huhuttiin käyneen läpi roimia muutoksia sen vietettyä huolestuttavan pitkää hiljaiseloa.

Peliä kehitettiin pc:lle. BioWare on luvannut keksiä alfatestiin hakeneille pelaajille jotain pientä hyvitystä turhasta odottelusta.

Lähde: Shadow Realms

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Harmi. Vaikutti varsin kiintoisalta tapaukselta kun testailtiin Huttusen kanssa viime vuoden Gamescomissa. Star Wars: The Old Republiciin panostaminen on ihailtavaa, mutta kuulostaa omaan korvaan hieman oudolta vaikka kuinka olisi seiskaepisodia tulossa. Täytyy olla jo jotain tosi mullistavaa luvassa, että MMO:n pariin jaksaisi palata.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Uusi Force Unleashed olis niin Nice. Tarinakin jäi kakkosessa kesken.

Käyttäjän Wyyrlok kuva
Wyyrlok

Kotor 3 pyydän.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

En pistä yhtään pahakseni, jos tämä edistää seuraavan Mass Effectin valmistumista.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Se Battlefront kauppoihin ja sassiin! Ep. 7 laadukas/tapahtumia sivuava lisenssipeli olisi myös kiva sekä ehkä myös ala Episode I tyyppinen kilpa-ajopeli olisi kiva. Sen sijaan, että yrittäis enää nostaa TOR:ia pinnalle.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Mitäs ihmettä porukka sekoilee täällä? BioWarella ei ole osaa, eikä arpaa sen paremmin Battlefrontin kuin minkään (erittäin epätodennäköisen) Force Unleashedin jatkon suhteen. Lisäksi snaketukselle tiedoksi, että TORilla on ollut lähes koko elinikänsä aikana ollut jatkuvasti 1-1.5 miljoonaa aktiivista pelaajaa, joten siinä on hyvä pohja jolle rakentaa ja mikä olisikaan parempi antamaan pelille ylimääräistä boostia kuin tuo uusi leffa.

Battlefronttia taasen kehittää DICE, ja kurriselle tiedoksi, että Force Unleashed II sai niin huonon vastaanoton, että tuo sarja ei tule enää jatkoa saamaan. Jokatapauksessa BioWaren suuntaan näitä toiveita on aivan turha lähettää, heiltä voi korkeintaan ehkä joskus toivoa vielä KOTOR III:sta, mutta sekin on epätodennäköistä niin kauan kuin SWTOR on tuottava peli.

Nostoja