Uusi Call of Duty: Black Ops II -traileri on tuotu julkisuuteen. Yksinpelin tai perinteisemmän moninpelin sijaan esittelyn saavat viimein zombit, jotka palaavat ilmeisesti vahvempana kuin koskaan. Useiden raporttien mukaan epäkuolleita päästään lahtaamaan tällä kertaa nimittäin selviytymistilan ohessa myös Tranzit- sekä Grief-pelitilan merkeissä.

Tranzit heittää pelaajat keskellä eräänlaista tarinapohjaista yhteistyökampanjaa. Siinä selviytyjät pääsevät seikkailemaan ”massiiviseksi” kuvaillussa maailmassa, jossa trailerissa nähdyillä busseilla matkataan paikasta toiseen. Piristysruiskeena mukaan on raporttien mukaan lisätty myös mahdollisuus rakentaa eräänlaisia omia varusteita maastosta lyötyvistä tavaroista.

Mikäli pelaajat ovat kokeilleet ensimmäisen Black Opsin Moon-kenttää, on sillä ilmeisesti myös vaikutusta Tranzitin tapahtumiin. Kentässä tehtyjen toimien on nimittäin vihjailtu omaavan jonkinlaisia seuraamuksia.

Pelimuodoista toinen, Grief, laittaa kaksi ihmisjoukkuetta ja yhden zombijoukkueen taistelemaan keskenään. Jujuna on, etteivät pelaajat voi tappaa toisiaan suoraan, vaan heidän on saatava zombit tekemään likaisen työn. Viimeinen tiimi, joka on pystyssä, voittaa.

Kokonaisuudessaan Call of Duty: Black Ops II saapuu PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle 13. marraskuuta. Peli tuodaan myöhemmin myös Wii U:lle.

Linkki traileriin

Lähde: Polygon, IGN

Lisää luettavaa